Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Parlux 3800 Soft Styler Diffuser Sort

Pris kr 236,25 Vejl. Pris kr 315,50
Status:På lager - 2-5 dager
Parlux diffuser er med på å skape verdens vakreste krøller. Monter denne Soft Styleren til din toppmodell Parlux 3800 og du vil ha en venn i mange år. En superkraftig hårføner med en perfekt diffuser gjør jobben raskere enn noen gang før. Med en myk styler på PARLUX 3800 kan du nå style mange ting, inkludert å legge til volum og fylde til håret. Du kan få vakre myke fall i håret eller de deiligste krøllene, kun ved hjelp av din myke styler og gode produkter. Avslutter du i tillegg med en volumgivende hårspray, vil denne guiden gjøre underverker for håret ditt. Soft styler eller diffuser, som det også kalles, er en fantastisk hjelper for å fremprovosere fall eller krøller i lengre hår – selv om du ikke nødvendigvis har krøller fra naturens side. De fleste med tynt og fint hår har ofte problemer med å kun bruke hårsprayprodukter da de er for tunge for håret. Så i løpet av dagen vil håret falle sammen. Gjør du en kombinasjon av å føne håret med en myk styler og et finishprodukt som gir fylde, vil du oppnå et flott resultat.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Stylingverktøy Hårføner Diffuser Parlux

Beskrivelse

Parlux diffuser er med på å skape verdens vakreste krøller. Monter denne Soft Styleren til din toppmodell Parlux 3800 og du vil ha en venn i mange år. En superkraftig hårføner med en perfekt diffuser gjør jobben raskere enn noen gang før.

Med en myk styler på PARLUX 3800 kan du nå style mange ting, inkludert å legge til volum og fylde til håret. Du kan få vakre myke fall i håret eller de deiligste krøllene, kun ved hjelp av din myke styler og gode produkter.

Avslutter du i tillegg med en volumgivende hårspray, vil denne guiden gjøre underverker for håret ditt. Soft styler eller diffuser, som det også kalles, er en fantastisk hjelper for å fremprovosere fall eller krøller i lengre hår – selv om du ikke nødvendigvis har krøller fra naturens side.

De fleste med tynt og fint hår har ofte problemer med å kun bruke hårsprayprodukter da de er for tunge for håret. Så i løpet av dagen vil håret falle sammen. Gjør du en kombinasjon av å føne håret med en myk styler og et finishprodukt som gir fylde, vil du oppnå et flott resultat.


Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Parlux 3800 Soft Styler Diffuser Sort
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring