Spar opptil 50% på Coola og gjør deg klar til skiferien din
Handle her
Skiferie? Spar opptil 50% på Coola
Forny energien din med Gerimax - Spar opptil 30 prosent
Handle her
Forny energien din med Gerimax - Spar opptil 30 prosent

Hårføner

118 Produkter

 1. GRATIS FRAKT
  Gama Professional IQ Perfetto Hairdryer Rose Gold
  Pris kr 2 726,75 Vejl. Pris kr 3 712,50
 2. 38%
  Babyliss Compact Pro 2400
  Babyliss Compact Pro 2400
  Pris kr 858,95 Før kr 1 377,25
 3. Elchim 3900 Healthy Ionic White
  Elchim 3900 Healthy Ionic White
  Pris kr 1 236,50 Vejl. Pris kr 1 856,95
 4. ghd Flight Travel Hair Dryer
  ghd Flight Travel Hair Dryer
  Pris kr 812,50 Vejl. Pris kr 849,75
 5. GRATIS FRAKT
  Gama Professional IQ Perfetto Hairdryer
  Gama Professional IQ Perfetto Hairdryer
  Rating:
  100%
  Pris kr 2 627,75 Vejl. Pris kr 3 712,50
 6. Babyliss Shine Pro 2200
  Babyliss Shine Pro 2200
  Pris kr 756,75 Vejl. Pris kr 1 004,50
 7. GRATIS FRAKT
  Gama Professional IQ 2 Perfetto Hairdryer Black
  Pris kr 3 401,25 Vejl. Pris kr 3 867,25
 8. Parlux 3800 Ceramic & Ionic Edition - Rosa
  Parlux 3800 Ceramic & Ionic Edition Rosa
  Pris kr 1 391,25 Vejl. Pris kr 2 398,75
Side
pr. side

Stort utvalg av hårføner

Hos BEAUTYCOS forstår vi at en hårføner ikke bare er et verktøy – den er nøkkelen til en feilfri frisyre og en strålende start på dagen. Vårt utvalg av hårfønere er nøye utvalgt for å sikre at du kun har tilgang til det beste innen hårpleie og styling.

Hårføner: Ditt uunnværlige stylingverktøy

En hårføner, også ofte omtalt som en hårføner, er mer enn bare en enhet som blåser varm luft. Det er et viktig verktøy som forvandler ditt våte hår til en tørr, stylet og voluminøs manke. Enten du ønsker en glatt look, sprettende krøller, eller en enkel og rask tørking, har vi en hårføner som passer dine behov og ønsker.

Finn den beste hårføneren for håret ditt

Hva gjør en hårføner til den beste hårføneren for deg? Er det kraften, fleksibiliteten, eller kanskje det medfølgende tilbehøret? Vi har et bredt utvalg av modeller, alt fra kompakte, reisevennlige utgaver til profesjonelle modeller som du finner i frisørsalonger. Vi har noe for enhver smak og hårtype.

Hvilken hårføner bør jeg velge?

Har du tykt hår tar det automatisk lengre tid å tørke håret, noe som selvfølgelig resulterer i at du må beholde produktet i lengre tid. Derfor gir det deg den beste opplevelsen, med et lett og også ergonomisk verktøy, slik at du ikke får armsmerter mens du tørker håret.

Det er viktig at du tenker over hvilke ting din fremtidige hårføner må leve opp til, da dere kommer til å tilbringe mange timer sammen. Den veier kanskje ikke så mye, har forskjellige innstillinger, har et smart design eller er fra favorittmerket ditt.

Utvalget kan virke stort, men alle våre produkter lever opp til en kvalitet som kundene våre fortjener. Så når du har funnet en hårføner du liker og som oppfyller dine krav, kan du trygt kjøpe den og se frem til å ha den i hånden noen dager senere.

En verden av merker og modeller

Vi har et utvalg av merker og modeller, som hver bringer noe unikt til bordet. Fra de luksuriøse og profesjonelle modellene som brukes av toppfrisører til de mer budsjettvennlige, men likevel gode alternativene, vil du garantert finne en hårføner som tilfredsstiller dine behov og ønsker. Vi presenterer stolt produkter fra anerkjente merker som GHD, Babyliss, Remington og mange flere, hver med sine egne spesialiteter og teknologiske innovasjoner.

Teknologi og innovasjon innen hårfønere

Vårt utvalg av hårføner er preget av den nyeste teknologien og innovasjonen innen hårpleie. Oppdag produkter som ikke bare tørker håret, men som også beskytter og pleier det under styling, takket være avanserte teknologier som ionisk tørking og keramiske elementer.

Hårføner med diffusor

Ønsker du å kjøpe en hårføner med diffuser, kan du se på produktbildet om det er en hårføner med diffuser eller ikke. Vi har gjort det så enkelt som mulig for deg. Har du forelsket deg i en hårføner som ikke har diffusor, eller som har feil, har vi også sørget for å ha et stort utvalg billige diffusorer til deg her hos BEAUTYCOS.

Håret ditt, stilen din, avgjørelsen din

Hos BEAUTYCOS er vi dedikert til å tilby deg de beste produktene på markedet. Vårt utvalg av hårfønere og hårfønere er intet unntak. Vi inviterer deg til å utforske vår verden av hårpleie og finne hårføneren som vil bli din nye beste venn i din daglige stylingrutine.

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.