Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 999,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 999,00

Rask levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

5.000 anmeldelser på Trustpilot

Personvernpolicy

Det grunnleggende

Denne policyen for behandling av personlig informasjon ("Personvernregler") beskriver h ow BEAUTYCOS ApS ("BEAUTYCOS", " oss ", " vår ", " vi ") samler og behandler data om deg.

Personvernreglene gjelder data gitt av deg eller samlet inn på BEAUTYCOS nettside, beautycos.no.

BEAUTYCOS er data som er ansvarlige for dine personlige data. En ll kontakt til BEAUTYCOS kan skje via kontakt informasjon punkt 7.

Oversikt over innsamlede data, med det formål å datainnsamling og rettslig grunnlag for behandling av disse dataene

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk data om deg og hvordan du bruker nettstedet, for eksempel hvilken nettleser og søkeord du bruker og din IP-adresse, inkludert nettverksplassering og informasjon om datamaskinen din.

Formålet er å forbedre brukeropplevelsen og nettstedfunksjonene, og å utføre målrettet markedsføring, inkludert retargeting via Facebook, Instagram, Criteo og Google . Denne behandlingen av data er nødvendig for vår fortsatte forbedring av vårt nettsted og vår evne til å vise deg relevant reklame.

Hjemmel fo r behandlingen av disse dataene er T han EU General Data Protection Regulation, artikkel 6, kapittel 1, bokstaven F

Når du kjøper et produkt eller kommuniserer med oss via nettstedet, samler vi inn dataene du oppgir, fx navn, adresse, e - post ad d ress, telefonnummer, betalingsmåte, data om de kjøpte produkter og mulige returnerte produkter, bestille leveringsinnstillinger og data angående IP-adressen fra hvilken bestillingen ble plassert.

Formålet er å sikre vår evne til å levere de bestilte produktene til deg og ellers være i stand til å oppfylle vår avtale med deg, inkludert håndtering av eventuelle potensiell retur eller klager. Data om dine kjøp blir også behandlet for å sikre overholdelse av danske lover angående bedriftsregnskap .

Rettsgrunnlaget behandlingen av disse dataene er EUs generelle databeskyttelsesforordning , Artikkel 6 , kapittel 1, bokstav b, c og f.

Når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, samler vi inn opplysninger om navn, e-postadresse og eventuelt telefonnummer.

Formålet er å sikre vår evne til å levere nyhetsbrev til deg.

Hjemmel behandlingen av disse dataene er EUs generelle databeskyttelsesforordning , Artikkel 6 , kapittel 1, l etter f.

Mottakere av personlige data

Data angående navn, adresse, e-postadresse, p- nummer, bestillingsnummer og ordreleveringspreferanser blir beskrevet til PostNord, GLS eller en lignende leverandør av leveranser som håndterer leveransen av de kjøpte produktene til deg. I tilfelle ikke-lager

Data kan bli gitt til eksterne partnere som behandler dataene på våre vegne. Vi bruker eksterne partnere for tekniske tjenester, forbedringer av nettstedet vårt, sending av nyhetsbrev, målrettet annonsering (inkludert retargeting) og lignende tjenester, inkludert vurderinger av vårt firma og produkter fra deg. Data om ditt navn og din e-postadresse blir gitt til TrustPilot som kan - på våre vegne - invitere deg til å besøke oss på TrustPilot nettsiden, for eksempel. Skulle du velge å sende inn en anmeldelse på TrustPilot-nettstedet, blir de (TrustPilot) ansvarlig for dataene du gir dem. Disse selskapene er dataprosessorer under vår retning, og de behandler data som vi er ansvarlige for. Dataprosessorer kan ikke bruke de avslørte dataene til noe annet formål enn å oppfylle avtalene med oss og er forpliktet til å behandle dataene konfidensielt.Vi har inngått skriftlige databeskyttelsesavtaler med alle dataprosessorer som håndterer personopplysninger på våre vegne.

To av disse dataprosessorene, Google Analytics av Google LLC og Facebook Inc. ligger i USA. De nødvendige garantiene for overføring av data til USA er sikret gjennom dataprosessorens sertifisering under EU-US Privacy Shield, jf . EUs generelle databeskyttelsesforordning , Artikkel 45.

En kopi av Google LLC sertifisering finner du her : https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

En kopi av Facebook Inc.s sertifisering finner du her : https: //www.privacyshield. ? gov / deltaker id = a2zt0000000GnywAAC & Co.. status = Aktiv

Dine rettigheter

For å sikre åpenhet i forhold til behandlingen av dataene, må vi informere deg om dine rettigheter.

Rett til tilgang

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om hvilke data vi har behandlet om deg, formålet med de behandlede dataene, hvilke kategorier av personopplysninger og mottakere (dataprosessorer) er involvert i behandlingen av dataene, inkludert hvor Vi har samlet dataene.

Du har rett til å motta en kopi av personopplysningene vi behandler med hensyn til deg. Hvis du ønsker å motta en kopi av dine personlige data sende en skriftlig forespørsel til webshop@beautycos.no. Du kan bli bedt om å gi dokumentasjon for å bekrefte identiteten din før vi kan frigjøre informasjonen til deg.

Rett til korreksjon

Du har rett til å få ufullstendige eller unøyaktige data korrigert eller forbedret av oss. Hvis du blir oppmerksom på unøyaktigheter i dataene vi har behandlet med hensyn til deg, oppfordrer vi deg til å sende oss en skriftlig varsel slik at dataene kan korrigeres eller forbedres.

Dataene som er samlet i prosessen med registreringen din i vår nettside medlemskap, er tilgjengelig for redigering ved å logge inn i brukerprofilen din.

Rett til slette

I noen tilfeller har du rett til å få alle eller noen av dine personlige data fjernet av oss, for eksempel hvis du bestemmer deg for å tilbakekalle samtykket, og vi har ikke noe juridisk grunnlag for å fortsette behandlingen av dataene. Hvis den fortsatte behandlingen av dataene er nødvendig for å sikre at vi opprettholder juridiske ansvar eller for å bestemme, avgjøre eller forsvare juridiske krav, er vi ikke forpliktet til å slette dine personlige data.

Rett til å begrense behandlingen til lagring

I noen tilfeller har du rett til å få behandling av våre data begrenset til lagring av data , for eksempel hvis du mener at dataene vi behandler med hensyn til deg er feil.

Rett til data mobilitet

I enkelte tilfeller har du rett til å hente de personlige dataene du har gitt oss i et strukturert, standard maskinlesbart format, og du har rett til å overføre dataene til en annen dataprosessor.

Ret til å protestere

Du har rett til å protestere vår behandling av dine personlige data regar d ing direkte markedsføring herunder profilering gjort for å skape målrettet annonsering.

Du er dessuten rett til å protestere behandling av dine personlige data på grunn av bekymringer angående din personlige situasjon, jfr. seksjon 2.1 og 2.3.

Rett til å tilbakekalle samtykke

Du har rett til å tilbakekalle samtykke du har gitt oss til behandling av dine personlige data. Hvis du ønsker å trekke tilbake samtykket kan du sende en forespørsel til nettbutikken @ beautycos. co.uk .

Rett til filklager

Du har rett til å fi le en klage med den danske data tilsyn institusjon Datatilsynet (Danmark) via e-postadressen dt@datatilsynet.dk eller ved å ringe telefonnummeret +45 33 19 32 00. Alternativt kan du sende inn en klage til din lokale datatilsynsinstitusjon.

Sletting av personlige data

Informasjon om bruken av nettstedet vil bli slettet ett år etter siste besøk på hjemmesiden senest, jfr. avsnitt 2.1.

Data innhentet dersom du registrerer deg på vårt nyhetsbrev, vil bli slettet når samtykket til å motta nyhetsbrevet blir tilbakekalt, med mindre vi har et annet formål å behandle dataene .

Informasjonen som samles inn under gjennomføringen av et kjøp fra nettstedet, vil vanligvis bli slettet ved slutten av det kalenderår hvor kjøpet ble gjort, jfr. avsnitt 2.2. Data kan lagres og / eller behandles i lengre tid hvis vi har et legitimt behov for det, fx. Jeg er nødvendig for å bestemme, avgjøre eller forsvare juridiske krav eller om det er nødvendig for å opprettholde lovlig ansvar. Regnskapsdata lagres i 5 år fram til utgangen av regnskapsåret for å opprettholde danske regnskapsloven.

Sikkerhet

Vi har implementert passende tekniske og organisatoriske sikkerhetsprotokoller for å sikre at personopplysninger behandles på en måte at den ikke blir ødelagt, tapt, endret, utsatt for kvalitetsreduksjon, overført til uautoriserte personer eller organisasjoner eller underlagt ukorrekt bruk.

Kun ansatte som trenger å behandle dine personlige data for arbeidsmessige formål, vil få tilgang til personopplysningene.

Kontaktinformasjon

BEAUTYCOS er data som er ansvarlige for den personlige data samlet inn via nettsiden.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernpolicy, eller ønsker å utøve noen eller flere av dine rettigheter som beskrevet i dette dokumentet, kontakt oss her:

BEAUTYCOS ApS

Niels Bohrs Allé 181

5220 Odense SØ

Danmark

Telefon: +45 66 19 49 49

E-post: webshop@beautycos.no

Endringer i vårt P ri P Maitland olicy

Hvis vi gjør endringer i vår P rivacy P olicy, vil du bli varslet under ditt neste besøk på vår nettside .

Versjoner

Dette er versjon 1.0 av BEAUTYCOS Privacy Policy dato d 20/03/2019.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.