Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Davines Alchemic Conditioner - Silver

250 ml

kr 261,50
Status:På lager - 2-5 dager
Davines Alchemic Conditioner - Silver er en farget balsam basert på melkeproteiner som intensiverer både farget og naturlig hår. Med en spesiell formel som trenger dypt inn i håret, beskytter det og tilfører fuktighet. En balsam som sørger for en vakker hårrive som varer. Denne Silver conditioneren motvirker den gule støpen i lyst/bleket eller grått hår. MERK at dette er et sølvprodukt og en blå/lilla nyanse kan oppnås ved fortsatt bruk eller hvis håret er åpent for farge. applikasjon Bruk på håndkletørt hår. Påfør litt alkymisk balsam i håret og la det sitte i 5-8 minutter. Skyll grundig med vann etterpå. BEAUTYCOS vi pleier håret ditt
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Shampoo og balsam Balsam Davines Alchemic Systems Silver conditioner Gamle priser - Samme priser Davines Normal hår Farget hår 250 ml For farget og behandlet hår Pleiende Curly Girl godkjent Beskyttende

Beskrivelse

Davines Alchemic Conditioner - Silver er en farget balsam basert på melkeproteiner som intensiverer både farget og naturlig hår. Med en spesiell formel som trenger dypt inn i håret, beskytter det og tilfører fuktighet. En balsam som sørger for en vakker hårrive som varer.
Denne Silver conditioneren motvirker den gule støpen i lyst/bleket eller grått hår.

MERK at dette er et sølvprodukt og en blå/lilla nyanse kan oppnås ved fortsatt bruk eller hvis håret er åpent for farge.

applikasjon
Bruk på håndkletørt hår. Påfør litt alkymisk balsam i håret og la det sitte i 5-8 minutter. Skyll grundig med vann etterpå.

BEAUTYCOS vi pleier håret ditt

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Davines Alchemic Conditioner - Silver
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring