Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Davines Alchemic Conditioner - Silver

1000 ml

Pris kr 856,50 Vejl. Pris kr 1 224,50
Status:På lager - 2-5 dager
Davines Alchemic Conditioner - Silver er en farget balsam basert på melkeproteiner som intensiverer både farget og naturlig hår. Med en spesiell formel som trenger dypt inn i håret, beskytter det og tilfører fuktighet. En balsam som sørger for en vakker hårrive som varer. Denne Silver conditioneren motvirker den gule støpen i lyst/bleket eller grått hår. MERK at dette er et sølvprodukt og en blå/lilla nyanse kan oppnås ved fortsatt bruk eller hvis håret er åpent for farge. Applikasjon: Bruk på håndkletørt hår. Påfør litt alkymisk balsam i håret og la det sitte i 5-8 minutter. Skyll grundig med vann etterpå.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Shampoo og balsam Balsam Davines Alchemic Systems Davines 1000 ml Silver conditioner Davines Normal hår Farget hår 1000 ml For farget og behandlet hår Pleiende Curly Girl godkjent Beskyttende

Beskrivelse

Davines Alchemic Conditioner - Silver er en farget balsam basert på melkeproteiner som intensiverer både farget og naturlig hår. Med en spesiell formel som trenger dypt inn i håret, beskytter det og tilfører fuktighet. En balsam som sørger for en vakker hårrive som varer.
Denne Silver conditioneren motvirker den gule støpen i lyst/bleket eller grått hår.

MERK at dette er et sølvprodukt og en blå/lilla nyanse kan oppnås ved fortsatt bruk eller hvis håret er åpent for farge.

Applikasjon:
Bruk på håndkletørt hår. Påfør litt alkymisk balsam i håret og la det sitte i 5-8 minutter. Skyll grundig med vann etterpå.
Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Davines Alchemic Conditioner - Silver
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring