Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

 • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
 • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Balsam

1667 Produkter

Side
pr. side
All filters0
Butikkalternativer
Kategori
Kategori
 • Hårpleie Hårpleie
  • Shampoo og balsam
   • Sjampo
   • Balsam
  • Hår styling
  • Hårfarger og tilbehør
  • Hårkur
  • Hårolje
  • Hårserum
  • Permanent & Krøller
  • Tilbehør
  • Stylingverktøy
ml
ml
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Travel Size
 2. XL Size
Pris
Pris
-
Hudtype

1667 Produkter

Side
pr. side

Blond og lyst hår

Hvis du har blonde eller hår som har skinnet, vil du sikkert holde din vakre gyldne farge og unngå at fargen endres og blir søt.Conditioners for denne hår typen inn og bidra til å forlenge fargenes levetid og gjøre håret levende, slik at det er glanset.
Hvis det er noen merker, tilbyr Pureology , Redken og Matrix et utvalg av balsam for blondt og skinnende hår. Et eksempel er fra Redken er deres Blonde Glam Conditioner , <span"> </span"> hvem bærer blondt og barbert hår uten å tippe detBalsam styrker og oppdaterer ditt blonde hår og gir det en klar, blank overflate.

Farget og behandlet hår

Hvis du har farget håret eller blitt behandlet, er det viktig å bruke riktig balsam som kan bidra til å bevare fargen og beskytte håret samtidig.Disse inkluderer Color Express Treatment fra Hair Doctor , som inneholder solsikkeolje, hveteproteiner og orkideextrakt som bidrar til å holde håret mykt og sunt. Med UV-skjermen bidrar det også til å skinne håret mot solens blekestråler, slik at fargen din varer lenger.
En annen balsam er Aussie 's Color Mate Conditioner , som vil revitalisere håret og ta vare på fargen. Balsammen er laget av en formel som inneholder ekstrakt av vill fersken og Aloe Vera som jobber sammen for å ta vare på både hår og farge. Og som en bonus, lukter det også fantastisk.

Fint og tynt hår

Hvis håret ditt er fint og tynt, vil du styrke håret ditt og få mer volum.Her finner du riktig balsam. Maria Nila Palette Pure Volume Conditioner r er et eksempel på et balsam som inneholder vitamin B5, noe som vil gi håret et uimotståelig volum og spenning som varer hele dagen.  
TIGI har også et volumbalsam , Tigi Styleshots Epic Volume Conditioner , som kan hjelpe deg med å jukse gravitasjon og legge håret ditt til et ekstra skuddvolum fra rot til tips.

Tørr hodebunn

Hvis du dør med en tørr hodebunn, vil du være på utkikk etter et forsiktig og mildt balsam som vil gjenopprette hodebensbalansen.Det skal også nevnes at flass ikke nødvendigvis er tørr hodebunn og ikke skal behandles med de samme produktene. En lys og fuktighetsgivende balsam er Bio + Blanance Care Dryness Releif 2 Conditioner , som kan bidra til å gjenopprette naturlig balanse av fett i hodebunnen.

Irritert hodebunn

Noen ganger er det ikke noe mer frustrerende enn en irritert hodebunn, enten kløe eller svær, eller begge deler. Heldigvis finnes det en rekke produkter som kan bidra til å lindre din irriterte hodebunn. Et eksempel er Lavender Mint Moisturizing Conditioner fra Paul Mitchell , som beroliger irritasjonen med naturlige ekstrakter av beroligende lavendel, mynte og den populære Tea Tree-oljen fra Australia.Mindre er mer har også en balsam som kan hjelpe deg med fettete, oljede eller tørre hodebunn som kan lindre irritasjon. Mindre er mer Ta skalp Relieve Conditioner inneholder 100% økologiske / organiske ingredienser og gjør håret mykt, glatt og legger til et naturlig glass.

Mugg og tykt hår

Hvis håret ditt er tykt, rynket og helt urettferdig, savner du sannsynligvis et balsam som smeder håret ditt og gjør det tykke håret vakkert og skinnende.
Wella SP Smooth Conditioner har en jevn effekt på håret mens du forlater håret jevnt og silkemykt. Balsammen inneholder også avokadoolje, som gir håret gode vitaminer, samt proteiner som ser ut til å gjenoppbygges. Et annet produkt som er nevnt, er LOVE Lovely Smoothing Conditioner fra Davines , som nærer og fukter håret ditt, noe som gir den enestående glatthet. Balsam er spesielt godt hvis du har hår med en tendens til rynket hår, da det vil gi deg full kontroll over dine urolige lokker. Matrix tilbyr også en løsning for hår som virker ugjennomtrengelig, nemlig deres Biolage Smoothproof Conditioner , som gjør håret ditt lettere og lettere å lese.

Krøllete hår

De fleste med krøllete hår vil gjøre alt for å opprettholde form og smidighet i krøllene sine. Her er også en rekke produkter med det formål å opprettholde krøllens fortreffelighet og unngå knusingen.
For eksempel har Paul Mitchell utviklet et balsam spesielt for krøllete hår. Krøller Vårbelastet Frizz-Fighting Conditioner er en varm og kremaktig balsam som gir fuktighet til håret ditt og gir en definisjon på krøllene dine. Du vil unngå rynket hår og gjøre det tydeligere og lettere å lese gjennom. Matrix Total Results Curl Please Conditioner er et annet eksempel som også motvirker krus og samtidig nærer krøllene slik at de blir næret og ikke vil filtrere sammen. Balsamet er laget på Anti-Frizz Nutri Curl Tekonology, som bidrar til å gjenoppbygge den naturlige fuktigheten i håret og glatter uønskede krus. Den inneholder også JoJoba olje og hvete protein som styrker håret ditt og er svært næringsrik til krøllene dine. 

Hår med flass

Hvis du er en av de uheldig folkene som kjemper flass, er hjelpen nær. Før du velger din nye balsam mot flass, vær oppmerksom på at det finnes to forskjellige flass typer; fettete flass og tørr flass. Tørrmelken er den mer kjente typen, og er kjent for de hvite flakene som ofte drysser fra hodebunnen og inn i håret. Den andre typen flass er fettete og kjent for sine gulaktige flak som holder seg til håret og hodebunnen. De forårsaker ofte en grå scab i hodebunnen, og det tar dessverre en stund å bli kvitt den.
  Neccin Conditioner Dandruff Protector 3 er en super fuktighetsgivende balsam som er mild til hodebunnen og bidrar til å holde den i balanse. Det er veldig forsiktig mot både hodebunnen og håret ditt. Den inneholder Keravis, et protein som gjør håret silkeaktig og glanset. Et annet produkt som kan bidra til å redusere utseende av flass, er Flasskontroll Konsentratbehandling fra Intragen , som har en applikator som gjør det enkelt å distribuere produktet til de eksponerte områdene, og dermed optimalisere behandlingen. Det bør nevnes at dette ikke er en balsam, men en behandling og bør ikke skylles ut.
   Mane 'n Tail har også sitt tilbud på et balsam mot flass, nemlig deres Anti-Dandruff Conditioner . Det myker håret ditt og er utrolig forsiktig mot hodebunnen. Det virker også som en forebyggende for flass og gir god fuktighet til håret. Fordi balsammen er basert på en mild pH-balansert formel, er det utrolig forsiktig. Balsammen inneholder også nærende olivenolje som gir ekstra styrke til håret, og Pyrithionzink hjelper til å lindre hodebunnen og kjempe i flass, kløe og irritasjon.

Tørt og flosset hår

Hvis du er trist, er håret tørt og flosset, så du trenger et balsam som kan gi håret ekstra fuktighet og passe på at det fortjener. En av produktene du kan bruke er Glynt 01 Hydro Vitamin Lotion , som er et næringsrikt vitaminrikt balsam som kan gi håret litt slitesterk kjærlighet og omsorg. Den inneholder fersken og acacia ekstrakt som er spesielt godt for tørt hår. Bumble and Bumble tilbyr også en balsam, deres Mending Conditioner , som har en deilig kremaktig konsistens som raskt får håret tilbake på sporet.

Skadet og slitt hår

Hvis du har skadet og / eller slitt hår, trenger du en balsam som kan gi ekstra forsiktighet, beskyttelse og la håret ditt være rent og fylt med ernæring.
White Truffle Nourish Conditioner fra Philip B er en superaktiv krem ​​som er tilberedt med 23,3% rene naturlige og fuktighetsgivende naturlige preparater som lavendel, kamille, humle, nest og melissa kombinert med det flotte forsterkende Phillip B-komplekset bestående av panthenol (vitamin B5 ) og de effektive aminosyrene fra phytantriol, havre og soya. I tillegg inneholder den også fuktighetsgivende og antioksidant vitamin E.
Schwarzkopf har også et balsam som kan gi håret et nytt liv, fordi med BC Bonacure Repair Conditioner kan du gjenopplive ditt skadede hår med ny styrke og fantastisk elastisitet. Håret ditt vil bli mer glanset og ekstra sterkt. 

Mangel på glans

Hvis du føler håret ditt mangler litt ekstra glans og liv, kan du prøve et av disse forslagene.
L'Oréal Mythic Oil Sparkling Conditioner er en gel conditioner som vil vare og styrke hver hårfarge og legge maksimal glans til håret ditt, uansett hvor trist og livløs det kan være. SP Shine Define Leave-In Conditioner fra Wella kan også brukes til å legge til ekstra glans i håret ditt, og kan enkelt kombineres med andre produkter fra samme Shine-serien for optimal omsorg og glans.

Mangel på volum

Hvis du føler at håret ditt er litt flatt og kjedelig, kan det ikke være nok volum og fylde.
Her kan vi presentere Thick In Conditioner fra Sebastian , som er en vektløs og fuktighetsgivende balsam som umiddelbart filtrerer og myker håret ditt. Det er soya og hveteproteiner i balsam som gir hårvolum, elastisitet og smidighet, men uten å etterlate en tung følelse.
Hvis du er ute etter en mer luksuriøs løsning, kan Joico Body Luxe Volumizing Conditioner være for deg. Det vil gi ekstra fylling til håret ditt, takket være havreproteinkomplekset. Mens du beskytter håret, vil det også hjelpe håret ditt til å opprettholde sin fuktighet og dermed ikke tørke ut. Håret ditt vil både føles og virke fullere. 

Eldre og / eller grå hår

Hvis du tilhører gruppen av modent eller grått hår, ser du etter en balsam som kan styrke håret ditt og nesten gi det sin ungdommelige glød igjen.
Time Reset Conditioner fra Redken kan hjelpe deg på forsiden, da den styrker og nærer håret ditt og gjør det mer merkbart og skinnende.
Label.m Age-Defying Conditioner er et annet eksempel på et balsam som kan bidra til å gi håret et nytt liv. Det er gjennom den tilsatte hvite kaviaren, som nærer håret intensivt mens det virker utjevning og ombygging. Håret ditt vil bli sunt og glanset igjen.

Organisk og parabenfri

Hvis du er en av dem som velger produkter basert på den naturlige og organiske ingredienslisten, så er det også en rekke balsam som kan gjøre deg glad.
John Masters Organics er et merke som går opp i miljøet, og derfor inneholder deres Citrus & Neroli Detangle mange deilige ingredienser som grapefrukt, neroli, soyaprotein, kokosnøttolje og hveteaminosyrer. De hjelper deg å oppdatere og lindre hodebunnen, styrke håroppveksten, legg til fuktighet og glans.

Solpleie

Vi alle elsker solen og en spasertur på stranden. Men dessverre er det ikke alt hår som elsker solens skarpe UV-stråler og saltvannet på stranden. Derfor er det viktig at du bruker et balsam som kan beskytte håret mot solen og gi det et nytt liv.
Her kan du bruke Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect Spray Conditioner , som er som solkrem til håret ditt. Det bidrar til å gjenoppbygge fuktighetsbalansen i håret som har blitt utsatt for solens påvirkning og glatter hårets overløp. Det vil også bidra til å slette håret hvis du har tedor til filterhåret.

Normalt hår

Hvis du er en av de typene som hører under kategorien "Normalt hår", som ikke har noen mangler eller ulemper, kan du fritt velge på alle hyller. Her er noen forslag som kan bidra til å holde håret ditt sunt, godt preparert og mykt.
Trevor Sorbie har en balsam som passer for alle hårtyper, men spesielt for deg med følsom hodebunn. Salon X-Clusive Caring Conditioner renser mildt håret og fukter dets ingredienser som gjør det beroligende og etterlater håret ditt sunt og strålende. Den inneholder ingen parabener eller parfymer. Intregrity Nærende Conditioner fra Milk_Shake er et annet tilbud på en fuktighetsgivende balsam. Den inneholder den utrolig næringsrike Muru Muru smør, som er fuktighetsgivende og eliminerer cola. Det vil la håret bli glanset og mykt. Cajeput Pure Balance Conditioner fra Less is More er en annen fuktighetsgivende balsam som er opprettet på et bioaktivt pleiekompleks som glatter hårets overflate og låser fuktigheten inn i håret. Håret ditt vil bli hydrert og få en fantastisk glans ved hjelp av denne balsam som inneholder 100% organiske ingredienser og er fri for sulfater.

Leave-in Balsam

Normalt bør en balsam skylles ut etter 2-3 minutter i håret, men hvis du har litt problemer om morgenen, er det også balsam som enkelt kan sitte i håret ditt og ikke trenger å skylle ut. Produktene er tilgjengelige enten i krem ​​eller spray.
Lovin 'Leavin-In Conditioning Creme fra Philip B vil revitalisere håret fra rot til tips, og du vil oppleve en god følelse hele dagen lang. Med gjenoppbygging av soya og hveteproteiner og sammen med de forbedrende aminosyrene, vil håret ditt legge til energi hver dag du bruker kremet. Balsammen inneholder også den vakre planten Henna, som gir håret en fin myk følelse og fin glans. Kamille, nel og aloe bidrar til å gi ekstra fuktighet og beskyttelse til håret.
Papaya Leave-In Moisture Spray fra Tigis S-Factor Series, er en fuktighetsgivende lett spray som er spesielt bra for deg med ødelagt og tørt hår. Med innholdet av soya protein og keratinfibroider hjelper det å reparere og styrke skadet hår, mens innholdet i vitamin A og E virker for å beskytte håret mot skade på miljøet og stylingutstyret.

Til Menn

Ikke bare kvinner som liker å ødelegge håret, så det er også en rekke balsam for menn. Det er noe for deg med for eksempel ømhøvel, grå hår eller flass. Det er selvsagt noe for mannen som bare ønsker å ta vare på håret sitt med litt ekstra fuktighet og ernæring.
Daily Conditioner fra American Crew vil legge til håret fuktighet og la det lett og mykt. Den inneholder rosmarin og mentol som gjør håret ditt oppdatert og rent fra rot til spiss. Håret ditt vil få ernæring og fuktighet uten å bli belastet.
Bed Head for Men Clean Up Peppermynte Conditioner fra Tigi er en pleie og stimulerende balsam som vil styrke håret og er spesielt utviklet for menn. Den har en fin og kul effekt på hodebunnen. På grunn av innholdet av ginsengrod ekstrakt, protein og naturlig peppermynte, vil du oppleve en sunnere hodebunn og sunnere hår ved hjelp av denne balsam.
D: fi Daily Conditioner er et balsam som er egnet for daglig bruk og gir ekstra fuktighet i håret og gir ekstra glans.

For Barn

Det er ikke alle barn som ønsker å få vasket hår, så det er best å gå som et lek når barnet ditt skal svømme. Derfor har det vært en rekke balsam for barn som er milde og milde mot øynene og hodebunnen, noe som gjør det enkelt å gjenoppdage barnets hår gjennom etterpå.
Original Sprout har utviklet hårpleieprodukter, spesielt for barn. Luscious Island Conditioner er et organisk balsam som enkelt kan brukes av hele familien. Det vil gjøre håret ditt og barnets hår silkeaktig og lett å lagre. Den inneholder ikke parabener og er 100% veganer. En av merkets andre balsam er deres Deep Conditioner som er et trygt og naturlig valg for barnet ditt. Den inneholder naturlige og organiske ingredienser som rosmarin, salvie, basilikum og kamilleblomst som kan bidra til å holde lus og insekter unna. Balsammen vil bidra til å tampe og glatte tørt hår og motvirke fuktigheten i håret. Og så lukter balsam som en liten bonus. Paul Mitchell er også klar med litt hjelp i form av deres Taming Spray fra deres Kids-serien . Det er en permisjon som ikke trenger å bli skyllet ut, noe som gjør barnets hår lettere å spare, noe som gjør det til en vits å gjøre barnet ditt klart om morgenen. 


kontakte oss enten via e-post eller telefon, eller kom og møt oss hos en av våre butikker

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.