Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Loreal Prof. Majirel 6

50 ml

Pris kr 188,75
Status:På lager - 2-5 dager
LOREAL Professionnel Majirel 6 50ml LOREAL Professionnel Majirel brukes av fagfolk og de kvalitetsorienterte. Majirel-farger er dype, intense og berikende med en langvarig effekt. Revolusjon i farger som dekker hvitt hår perfekt. Denne fargen gir en dyp blank og jevn farge fra rot til spiss. Egnet for deleffekter og global behandling. Håret pleies og veves på nytt etter farging. De pleiende eiendelene fungerer både i dybden og på overflaten av håret. Den unike sammensetningen av fargestoffer gir håret en mettende og ekte farge med lang holdbarhet og dekning på opptil 70 % hvitt hår. Dette er profesjonelle farger, det vil si kjemi og derfor er det viktig å ha riktig informasjon før du starter. Ta kontakt med frisøren din og har du nødvendig kunnskap, ha det gøy i en fargerik hverdag.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hårfarger og tilbehør Hårfarge Permanent hårfarge Loreal Majirel Loreal 50 ml Pleiende

Beskrivelse

LOREAL Professionnel Majirel 6 50ml

LOREAL Professionnel Majirel brukes av fagfolk og de kvalitetsorienterte. Majirel-farger er dype, intense og berikende med en langvarig effekt.
Revolusjon i farger som dekker hvitt hår perfekt.

Denne fargen gir en dyp blank og jevn farge fra rot til spiss. Egnet for deleffekter og global behandling. Håret pleies og veves på nytt etter farging.
De pleiende eiendelene fungerer både i dybden og på overflaten av håret. Den unike sammensetningen av fargestoffer gir håret en mettende og ekte farge med lang holdbarhet og dekning på opptil 70 % hvitt hår.

Dette er profesjonelle farger, det vil si kjemi og derfor er det viktig å ha riktig informasjon før du starter. Ta kontakt med frisøren din og har du nødvendig kunnskap, ha det gøy i en fargerik hverdag.
Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Loreal Prof. Majirel 6
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring