Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

 • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
 • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Hårfarger og tilbehør

Hårfarge på tilbud

Her finner du hårfarge og profesjonelt tilbehør

på BEAUTYCOS kan du alltid kjøpe billig hårfarge.

Det er uberørte muligheter for å fargelegge hår, og med vårt store utvalg er det noe for enhver smak. Vårt store utvalg omfatter b...

Les mer

3877 Produkter

Side
pr. side
All filters0
Butikkalternativer
Kategori
Kategori
 • Hårpleie Hårpleie 12129 elementer
  • Shampoo og balsam 3314 elementer
  • Hår styling 2328 elementer
  • Hårfarger og tilbehør 3877 elementer
   • Hårfarge 3293 elementer
   • Tilbehør 239 elementer
  • Hårkur 1021 elementer
  • Hårolje 302 elementer
  • Hårserum 142 elementer
  • Permanent & Krøller 83 elementer
  • Tilbehør 1326 elementer
  • Stylingverktøy 434 elementer
ml
ml
-
Pris
Pris
-

3877 Produkter

Side
pr. side

HER .

Alternativt, spør frisøren din for å få råd om hvilken hårfarge de kan anbefale deg å bruke, da de fleste frisører har mye hårfarging.

 

Tips for deg som vurderer å fargelegge håret ditt

Ta deg tid til å finne riktig farge. Enten du farge håret eller gå til en profesjonell salong, er det viktig å ikke angre på om håret ditt er farget med permanent hårfarge, siden du ikke bare kan bytte tilbake til den gamle fargen. Vennligst prøv. med ikke-permanent hårfarge først, hvor du får noen uker til å vurdere om du liker din nye hårfarge.

Velg en hårfarge av høy kvalitet for å få den høyeste poengsummen for resultatet du håper på. Som mange andre produkter får du det du betaler for når det gjelder hårfarge.

Hvis du farger håret ditt selv, følg instruksjonene til punktet og punktet. Bruk riktig mengde ingredienser som beskrevet i beskrivelsen, og bruk en timer for å sikre at fargen er i håret nøyaktig den tiden det tar.

Hvis du vil ha høydepunkter eller drastisk endring av hårfarge, så søk profesjonell hjelp. Det er ofte gjennom disse forandringene at det går galt, og det ender med misfarget hår, for eksempel grønt eller oransje. Hvis du farger håret ditt selv, anbefales det at du holder deg nær din eksisterende hårfarge, og ikke forsøk å bytte fra for eksempel blond til mørkt hår eller omvendt mørkt til blond, noe som er en av de vanskeligste endringene for å få en godt resultat ut av

Hvis du har farget håret selv og fargen er helt feil eller håret har blitt skadet, så søk profesjonell hjelp. Du bør ikke forsøke å rette opp problemet selv, da det ofte vil gjøre det verre.

Du bør ikke farge håret ditt for ofte som hårfarge er vanskelig for håret ditt. Vent minst 3 til 6 måneder mellom hårfarger, og bare farg hårrøttene i mellom, om nødvendig.

Ikke bruk vanlige hårprodukter. Sjampoen du vanligvis bruker, kan ofte skade farget hår, eller raskt vaske hårfarge. Det er viktig å velge sjampo, balsam og stylingprodukter som er milde og ment å brukes på farget hår. Se mer i neste avsnitt for noen gode muligheter.

 

Hvordan holder jeg min nye hårfarge så lenge som mulig?

Når du har farget håret ditt, bruk noen hårprodukter som er laget spesielt for farget hår for å oppnå og opprettholde de beste resultatene. Du kan finne hårprodukter for farget hår fra mange forskjellige produsenter, så hvis du allerede har en favoritt, kan du selvfølgelig prøve dem. Ellers har vi et par anbefalinger her:

Joico Colour Endure Shampoo og Conditioner

Maria Nila - Maria Nila Luminous Color Conditioner

Svenske Maria Nila er et av våre svært populære merker, og de har også produkter spesielt utviklet for fargebehandlet hår. Maria Nila Luminous Color Shampoo og Conditioner gir skinn til håret, samtidig som det gjenoppbygges stresset hår. I tillegg er hårfargene beskyttet og fargestapet reduseres så mye som mulig.

Klikk på bildene for å se mer om Maria Nila Luminous Color Shampoo og Conditioner på beautycos.no.

 

Hårfarge på tilbud

Her finner du hårfarge og profesjonelt tilbehør

på BEAUTYCOS kan du alltid kjøpe billig hårfarge.

Det er uberørte muligheter for å fargelegge hår, og med vårt store utvalg er det noe for enhver smak. Vårt store utvalg omfatter både profesjonell hårfarge og hårfarge for hjemmebruk.

Grå hårfarge

Få en deilig grå farge med Milkshake Direct farge, eller Wella Color Fresh. Legg merke til at ditt eget hår må skinne for å imøtekomme den grå fargen.

En grå hårfarge krever mye omsorg og tålmodighet for å opprettholde som det raskt kan forsvinne. Derfor vil du kanskje beholde din grå hårfarge med en fargebom fra Maria Nila, kalt Color Refresh, enten i sølv eller svart, avhengig av hvor mørk din grå farge er.

En ny hårfarge er alltid spennende, her er den eneste fantasien som setter grenser til dine ønsker. Hvis du vil ha en fasjonabel farge som er akkurat nå, vil du definitivt finne den i denne kategorien.

Hårfarger er også super effektive for å dekke uønsket grå hår og legge litt ekstra glans på håret. Få et naturlig utseende, eller skape et dramatisk og iøynefallende utseende, avhengig av humøret ditt.

Stort utvalg

På BEAUTYCOS har vi et stort utvalg av hårfarger og tilbehør til hårfarge. Vi tilbyr billig hårfarge i alle farger og nyanser, spesielt skreddersydd for hårtype.

Det er svært viktig for oss at prisen er nede, så du får billig hårfarge fra de beste merkene.

I vårt sortiment finner du forskjellige typer hårfarger, både for vinkler, vesker, permanent og skyllfarge. Derfor har du uovertruffen muligheter til å skape ditt unike utseende på BEAUTYCOS.

Ingen av oss har samme hudton og naturlig hårfarge, så vi har et stort utvalg slik at du kan få riktig hårfarge som passer deg.

Vi har hårfarger som hjelper deg å skjule det grå håret - men også hårfarger for deg som vil ha en grå hårfarge. Kort sagt, alle behov og ønsker er forskjellige, så vi er spesialisert på å styre fremtidens farger.

Hvilken type hårfarge skal jeg velge?

Hvis du er ute etter det naturlige utseendet, kan du velge en toning farge naturlig i håret ditt slik at du ikke får et voldsomt utseende. En permanent hårfarge er mer for deg som ønsker, som navnet sier, noe permanent. Det krever alltid noe for å opprettholde en hårfarge, så det er viktig å bruke noen passende produkter som kan vare og beskytte hårfargene.

Solen bløder mye mer enn du tror, \u200b\u200bog det er derfor viktig å bruke litt UV-beskyttelse på håret hvis du vil nyte hårfarge i lengre perioder.

Er du villpang, som en oransje hårfarge, blå hårfarge eller rød hårfarge, finnes de også i disse kategoriene.

Vårt brede utvalg er bredt spredt og hårfarger fra merkevarer som Redken, Loreal, Wella, Schwarzkopf, ID Hair, Goldwell, American Crew, Revlon, Elumen og Sebastian. - Finn ditt favorittmerke for dine behov og bli forelsket i en fargerik verden.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring