Gratis gave ved kjøp av Splash
Handle her
Gratis gave ved kjøp av Splash
Spar opptil 48 % rabatt hos Dermaceutic. Oppdag skjønnhet gjennom vitenskap.
Handle her
Opptil 48% rabatt på Dermaceutic - Skjønnhet gjennom vitenskap.

Hårfarger og tilbehør

4196 Produkter

All filters0
Butikkalternativer
ml
ml
-
Pris
Pris
-
Side
pr. side

HER .

Alternativt, spør frisøren din for å få råd om hvilken hårfarge de kan anbefale deg å bruke, da de fleste frisører har mye hårfarging.

 

Tips for deg som vurderer å fargelegge håret ditt

Ta deg tid til å finne riktig farge. Enten du farge håret eller gå til en profesjonell salong, er det viktig å ikke angre på om håret ditt er farget med permanent hårfarge, siden du ikke bare kan bytte tilbake til den gamle fargen. Vennligst prøv. med ikke-permanent hårfarge først, hvor du får noen uker til å vurdere om du liker din nye hårfarge.

Velg en hårfarge av høy kvalitet for å få den høyeste poengsummen for resultatet du håper på. Som mange andre produkter får du det du betaler for når det gjelder hårfarge.

Hvis du farger håret ditt selv, følg instruksjonene til punktet og punktet. Bruk riktig mengde ingredienser som beskrevet i beskrivelsen, og bruk en timer for å sikre at fargen er i håret nøyaktig den tiden det tar.

Hvis du vil ha høydepunkter eller drastisk endring av hårfarge, så søk profesjonell hjelp. Det er ofte gjennom disse forandringene at det går galt, og det ender med misfarget hår, for eksempel grønt eller oransje. Hvis du farger håret ditt selv, anbefales det at du holder deg nær din eksisterende hårfarge, og ikke forsøk å bytte fra for eksempel blond til mørkt hår eller omvendt mørkt til blond, noe som er en av de vanskeligste endringene for å få en godt resultat ut av

Hvis du har farget håret selv og fargen er helt feil eller håret har blitt skadet, så søk profesjonell hjelp. Du bør ikke forsøke å rette opp problemet selv, da det ofte vil gjøre det verre.

Du bør ikke farge håret ditt for ofte som hårfarge er vanskelig for håret ditt. Vent minst 3 til 6 måneder mellom hårfarger, og bare farg hårrøttene i mellom, om nødvendig.

Ikke bruk vanlige hårprodukter. Sjampoen du vanligvis bruker, kan ofte skade farget hår, eller raskt vaske hårfarge. Det er viktig å velge sjampo, balsam og stylingprodukter som er milde og ment å brukes på farget hår. Se mer i neste avsnitt for noen gode muligheter.

 

Hvordan holder jeg min nye hårfarge så lenge som mulig?

Når du har farget håret ditt, bruk noen hårprodukter som er laget spesielt for farget hår for å oppnå og opprettholde de beste resultatene. Du kan finne hårprodukter for farget hår fra mange forskjellige produsenter, så hvis du allerede har en favoritt, kan du selvfølgelig prøve dem. Ellers har vi et par anbefalinger her:

Joico Colour Endure Shampoo og Conditioner

Maria Nila - Maria Nila Luminous Color Conditioner

Svenske Maria Nila er et av våre svært populære merker, og de har også produkter spesielt utviklet for fargebehandlet hår. Maria Nila Luminous Color Shampoo og Conditioner gir skinn til håret, samtidig som det gjenoppbygges stresset hår. I tillegg er hårfargene beskyttet og fargestapet reduseres så mye som mulig.

Klikk på bildene for å se mer om Maria Nila Luminous Color Shampoo og Conditioner på beautycos.no.

 

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.