Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Hair Doctor Color Express Treatment

200 ml

Pris kr 211,00
Status:På lager - 2-5 dager
Deilig balsam for de fleste hårtyper; alt fra sunt, tørt, krøllete til farget. Denne balsamen pleier og regenererer håret ditt, lukker skalaene slik at håret holder på fuktighet og pleie, og er bedre beskyttet og motstandsdyktig. Inneholder solsikkeolje, hveteproteiner, mangofrøolje, arganolje, E-vitaminer og orkideekstrakt. Som gir beskyttelse mot skadelige UV-stråler, slik at fargen varer lenger; håret etterlates også ekstra smidig, mykt, velstelt, skinnende og med en herlig naturlig og deilig luftig fylde. Applikasjon: Vask hodebunnen i sjampo, eventuelt Hair Doctor Color Shampoo. Skyll ut sjampoen og påfør en passende mengde balsam på lengdene. La det virke i minst 45 sekunder og skyll grundig. BEAUTYCOS minner om at en hårvask alltid bør starte med sjampo og avsluttes med balsam - Dette betyr at når du bruker en hårkur, bruker du 1 sjampo, 2 hårkurer, 3 balsamer for best resultat.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Shampoo og balsam Balsam Gratis levering Hair Doctor Tørt hår Skadet og slitt hår Farget hår 200 ml For farget og behandlet hår Mot skadet og slitt hår Beskyttende

Beskrivelse

Deilig balsam for de fleste hårtyper; alt fra sunt, tørt, krøllete til farget.

Denne balsamen pleier og regenererer håret ditt, lukker skalaene slik at håret holder på fuktighet og pleie, og er bedre beskyttet og motstandsdyktig. Inneholder solsikkeolje, hveteproteiner, mangofrøolje, arganolje, E-vitaminer og orkideekstrakt.

Som gir beskyttelse mot skadelige UV-stråler, slik at fargen varer lenger; håret etterlates også ekstra smidig, mykt, velstelt, skinnende og med en herlig naturlig og deilig luftig fylde.

Applikasjon:

Vask hodebunnen i sjampo, eventuelt Hair Doctor Color Shampoo. Skyll ut sjampoen og påfør en passende mengde balsam på lengdene. La det virke i minst 45 sekunder og skyll grundig.

BEAUTYCOS minner om at en hårvask alltid bør starte med sjampo og avsluttes med balsam - Dette betyr at når du bruker en hårkur, bruker du 1 sjampo, 2 hårkurer, 3 balsamer for best resultat.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Hair Doctor Color Express Treatment
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring