Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Hair Doctor Brilliant Mousse

200 ml

Pris kr 195,50
Status:På lager - 2-5 dager
Brilliant Mousse er en pleiende leave-in balsammousse, uten hold. Perfekt for alle hårtyper og spesielt bra for tørt og skadet hår da det styrker, reduserer krus, gir smidighet, gjenoppbygger, tilfører fuktighet, forbedrer hårets struktur og tilfører silkeaktig glans uten å tynge det ned. Dette skummet har en deilig pisket kremkonsistens og en herlig duft av vanilje; den er beriket med verdifulle melkeproteiner samt arganolje, vitamin E, provitamin B5 og tilfører håret tilstrekkelig med fuktighet og vitaminer. Applikasjon: Rist flasken grundig, snu flasken opp ned og klem en passende mengde skum inn i hendene. Fordel den i håndflatene og masser den inn eller gre den gjennom håret med fingrene. Moussen kan brukes i både håndkletørt og tørt hår. Ikke skyll BEAUTYCOS anbefaler denne moussen til alle hårtyper og lengder som trenger litt ekstra pleie.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hår styling Hårskum Krøllkrem Gratis levering Hair Doctor 200 ml Pleiende Glans gir

Beskrivelse

Brilliant Mousse er en pleiende leave-in balsammousse, uten hold. Perfekt for alle hårtyper og spesielt bra for tørt og skadet hår da det styrker, reduserer krus, gir smidighet, gjenoppbygger, tilfører fuktighet, forbedrer hårets struktur og tilfører silkeaktig glans uten å tynge det ned.

Dette skummet har en deilig pisket kremkonsistens og en herlig duft av vanilje; den er beriket med verdifulle melkeproteiner samt arganolje, vitamin E, provitamin B5 og tilfører håret tilstrekkelig med fuktighet og vitaminer.

Applikasjon:

Rist flasken grundig, snu flasken opp ned og klem en passende mengde skum inn i hendene. Fordel den i håndflatene og masser den inn eller gre den gjennom håret med fingrene. Moussen kan brukes i både håndkletørt og tørt hår.

Ikke skyll

BEAUTYCOS anbefaler denne moussen til alle hårtyper og lengder som trenger litt ekstra pleie.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Hair Doctor Brilliant Mousse
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring