Spar opptil 50% på Coola og gjør deg klar til skiferien din
Handle her
Skiferie? Spar opptil 50% på Coola
Forny energien din med Gerimax - Spar opptil 30 prosent
Handle her
Forny energien din med Gerimax - Spar opptil 30 prosent
1096
Beskrivelse

Arganolje har blitt veldig populært for både hår- og hudpleie, den selges av mange forskjellige produsenter, så en Arganolje er ikke nødvendigvis "bare" en Arganolje.

Hair Doctors arganolje, med sitt høye innhold av vitamin E, er regenererende og styrker hudens cellestruktur og revitaliserer både hud og hår.

Hair Doctors arganolje er produsert for kosmetisk bruk. Produksjonen ledes av kvinner og er en langsom prosess. Tradisjonelle metoder brukes og hver nyhøstede nøtt knekkes og kjernene fjernes for hånd. Når oljen ekstraheres for den aromatiske oljen, presses fruktens olje og filtreres gjennom en organisk bomullssikt og senere trekkes den gule fargen ut. Derved har du dette hårserumet som har alle de fantastiske og naturlige egenskapene som ikke etterlater fargespor i håret.

Produksjonen av én liter arganolje kan ta opptil 20 arbeidstimer.

Argantreet er et ekstremt hardfør tre som vokser i veldig tørre omgivelser og lever mellom 150 og 200 år. Den overlever varme, tørke og dårlig jord. Derfor er en av de mange egenskapene til arganolje at den er varmebeskyttende, den kan brukes både før føning, hvor den forkorter tørketiden og dermed beskytter håret mot langvarig varmepåvirkning, eller før man bruker rettetang.

Den brukes også til hodebunnspleie, gjenoppretting av kjedelig, matt og livløst hår. Oljen styrker også skjøre negler, tørr hud på kropp og ansikt, samt linjer og rynker tørr hud kan danne. Så hvis du har litt rester på håndflatene etter å ha påført det på håret, kan du bruke det på huden og neglene.

Hair Doctor's Argan olje passer for alle hårtyper og lengder. Den er ikke-fettete og trenger umiddelbart inn i håret, uten å etterlate spor i håret, som å samle seg, tynge eller smøre håret.

Applikasjon:

Tørr: Arbeid noen pumper inn i håndflatene og gre gjennom lengdene med fingrene. Fortsett til håret føles mettet og bruk eventuelle rester på huden.

Håndkletørr: Fordel noen pumper av oljen i håret. Klem oljen inn, etterfulgt av din favorittkrøllekrem og føn. Eller gni inn oljen før du føner håret rett eller føner for å glatte ut etterpå.

Hodebunn: Pump en passende mengde olje ut av hånden, fordel oljen på fingertuppene og gi deg selv en deilig hodebunnsmassasje. Massering av hodebunnen øker blodsirkulasjonen og simulerer hårsekkene. Ved å massere hodebunnen i 1 minutt daglig, med sjampo eller olje, vil du oppdage at håret ditt ser og føles mer velstelt. Du vil kunne oppleve å miste mindre og håret vokse raskere.

BEAUTYCOS anbefaler denne oljen som et absolutt MÅ HA. Ta den med på jobb, i byen, på stranden, på festival, i helgen eller på ferie. Den deilige størrelsen og praktiske innpakningen gjør den PERFEKT å ta med på farten!

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Hair Doctor Argan Oil
Din vurdering:

Gratis frakt:

  • Ved kjøp for min. 1499,00 kr

Vi har følgende leveringsalternativer:

  • Levering til en pakkeshop
  • Levering til privat adresse/arbeidsplass

Se alle fraktleverandører og priser her

 

Hvor lang er leveringstiden?

Vi har en leveringstid på 2-5 virkedager.

 

Se alle fraktleverandører og leveringstider her

 

Hvor mye koster levering?

Vi har leveranser fra 170 kr

Gratis frakt på bestilling over 1 499,00 kr

Vi har et fast Emballasjegebyr på alle ordrer på 5,00 kr

 

Se alle fraktpriser og fraktleverandører her

 

Hvor lang returrett har dere?

Vi har alltid 14 dagers returrett fra den dagen du mottar pakken.

 

Du finner flere spørsmål/svar her

Pris kr 301,75
På lager online Delivery time 1-2 days
Rask Levering 2-5 dager
Se fraktalternativer
Gratis frakt
Gratis frakt - På order över 1499 kr Se fraktpriser
Rask Levering
Rask Levering Se fraktalternativer

Rådgivning fra eksperter

Ikke nøl med å kontakte oss, vi har profesjonelt opplært personale.
+47 23 96 62 42 webshop@beautycos.no

Mandag-fredag 9.00 - 16.00

Rate us at PriceRunner

Relaterte blogginnlegg

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.