Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

 • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
 • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Arganolje

Se vårt store utvalg av arganoljer

Her finner du alle våre oljer med argan. Her er mange forskjellige merker som inneholder produkter som inneholder arganolje. Arganolje er et mirakel som kan brukes til både hud og hår. Rik på vitamin E som er en vik...

Les mer

92 Produkter

Side
pr. side
All filters0
Butikkalternativer
Kategori
Kategori
 • Hårpleie Hårpleie 11853 elementer
  • Shampoo og balsam 3191 elementer
  • Hår styling 2224 elementer
  • Hårfarger og tilbehør 3857 elementer
  • Hårkur 1002 elementer
  • Hårolje 293 elementer
   • Arganolje 92 elementer
   • Castor oil 7 elementer
  • Hårserum 138 elementer
  • Permanent & Krøller 83 elementer
  • Tilbehør 1324 elementer
  • Stylingverktøy 417 elementer
ml
ml
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Travel Size 2 elementer
 2. XL Size 8 elementer
Pris
Pris
-

92 Produkter

Side
pr. side

Cosmos Co-produktene .

Argan Oil for hudpleie kan gi intens fuktighetsgivende behandling og kan enkelt brukes under grunnlag eller annen sminke. Bare noen få dråper olje bør brukes som det er veldig tørt, men oljen kan brukes ubegrenset uten å skade huden din. Nøyaktig din hudtype, oljen kan brukes til ansiktsmassasje med sirkulerende bevegelser som stimulerer blodsirkulasjonen.
Oljen kan også brukes til sprukne lepper.
  I tillegg til vanlig daglig pleie av huden, kan Argan Oil også brukes som et mildt middel for akne og andre hudproblemer. På grunn av de naturlige stoffene i oljen hjelper det huden å opprettholde sin naturlige balanse og holder seg myk, glatt og vakker. Oljen kan også brukes til å ta vare på hender og vil styrke svake eller sprukne negler.

Hvis du opplever håret ditt som tørt og kjedelig, og misunner andre med fint, mykt hår, så har Argan Olie også løsningen på det problemet. Oljen gjenoppliver håret ditt og løser også hodebunnen. Det er også perfekt hvis håret ditt er ødelagt av underernæring eller misbruk. Oljen kan brukes som hårete 1-2 ganger i uken, og du vil oppleve et helt nytt hår som er sterk, full og sunn.
  Hvis du har problemer med flass, er Argan Olie også din redning. På grunn av de essensielle fettsyrene i oljen, kan den forplante, nærme og myke hodebunnen. Flass oppstår vanligvis på grunn av tørr hud eller sopp i hodebunnen, så det er viktig at hodebunnen er fuktig og næret.

I alle behandlinger med Argan Oil er det viktig å huske at oljen er effektiv i svært små mengder, så gjør mange små behandlinger i stedet for en stor. På den måten forblir oljen litt lenger, og du vil nyte det lenge.

Hva er fordelene (og mulige ulemper) av Argan Oil?


Kort sagt så vil bruk av Argan Oil på huden din bidra til å opprettholde hudens naturlige balanse og smidighet. Og siden oljen kan erstatte vanlig ansiktsrensing, unngår du å bruke produkter som sikkert inneholder mange kjemiske stoffer som fjerner for mye talg (talg er ment å beskytte og vanntett hår og hud og sørg for at den ikke tørker ut skjøre og sprekker) fra huden din, noe som vil føre til overproduksjon av talg, som ofte slutter med tilstoppede porer, nye urenheter og hudormer. Men med Argan Oil kan du bli kvitt alt det, da oljen er 100% naturlig, mild mot huden, samtidig som du styrker og beskytter huden din.
Oljen kan også brukes til mindre problemer som myggnett, insektbitt, sår og riper og brannskader. Oljen kan også brukes mot normal solbrenthet, som en aftersun-lotion.
   Den eneste virkelige ulempen med å bruke Argan Oil er at du sannsynligvis ikke kan leve uten først å se den effekten.

Er det bare Argan olje for kvinner?


Selv om de fleste bruksområder av olje er mest egnet for kvinner, da de vanligvis går opp i omsorg for hud og hår - oljen er unisex og kan brukes av alle. Oljen kan for eksempel brukes som en slags barbering etter barbering, da oljen ikke lukker verandaene på samme måte som normal etterbearbeiding, og renser huden rundt skjeggstubben.

Hvordan kan du vite om Argan Olien er ekte?


Den virkelige oljen består bare av en ingrediens - nemlig Argania Spinosa Kernel Oil . Hvis oljen skal være ren og ikke et blandingsprodukt, skal flasken ikke stå igjen. Den rene arganoljen er lett å vite fordi den har en fin gylden farge som minner om rapsfrø eller solsikkeolje og har samme konsistens.
  Fordi oljen er fri for forskjellige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, er det ikke skadelig dersom det blir forvirret med den spiselige oljen ved en feil.

Her skal det sies at med mindre annet er angitt, gjelder bruksmetoder og eiendeler her, bare den 100% rene Argan Oljen, og ikke blandings- og stylingprodukter.
Det er noen blandeprodukter som har navn som Argan Hair Oil, men inneholder bare små deler ren olje. Så disse kan ikke brukes til ansiktet, og andre før. De skal bare brukes til formålet som produktet fremmer. Stylingprodukter skal alltid bare brukes som stylingprodukter. Sjekk alltid ingredienslisten før du bruker et Argan Oil-produkt til ansikt og kropp.

Er den dyre oljen bedre enn den billige?
Generelt er det ingen spesiell forskjell i oljene. Forskjellene kan ligge i kvaliteten og opprinnelsen til kjerneoljen blir presset ut.
  Hvis en olje er veldig dyr, kan det ha noe å gjøre med merkevarebygging, nærmere bestemt hvilket merke som selger produktet. Hvis merkevaren bruker mye tid og penger på å markedsføre sitt produkt, er den beste måten å få pengene tilbake, å sette opp prisene på produktet.
Den billige oljen kan derfor være så god som den dyreste, men du bør alltid være oppmerksom på flere ukjente merkevarer og alltid sjekke ingredienslisten hvis det er en ren olje du kjøper.

Søknader og metoder

Cosmos Co Argan Oil, som ligger i en flaske trykkpumpe for enkel dosering. Du trenger et beløp som er lik 1-2 teskjeer.

Som en startpakke, ta litt olje på håndleddet og dyp deretter alle fingertuppene i oljen slik at de er dekket av et tynt lag. Deretter, med rolige og rolige bevegelser, spre og masser oljen i hodebunnen. Husk å fordele oljen i et tynt jevnt lag - det er ikke nødvendig å overdrive og kaste bort mye olje.
   La oljen sitte i hodebunnen i et par timer. For eksempel kan du legge til oljen før sengetid og la den fungere over natten. Din behandling er over nå, og du bør gjenta det en til to ganger om dagen, avhengig av ditt behov og problem for flass.

HAIR
Det er mange forskjellige måter å bruke Argan Oil til å ta vare på håret sitt, så dette er bare en av mange. Så vær ikke desperat hvis det ikke egentlig virker for deg.

Den første metoden er basert på fremgangsmåten i teknikken ovenfor mot flass. Du fyller litt olje (maks 1 ts) i hånden, og deretter begynner du å maskere den rundt håret ditt. Husk å bruke oljen til både skalp og alle hårtipsene. Det er litt lang prosess, spesielt hvis du har langt hår, men du vil finne at det er verdt tiden når du ser resultatene.
 
Den andre måten å ta vare på håret ditt med oljen kan kreve litt mosjon og en mindre klut.
Ta din klut og hell den samme mengden olje på den som før, og rull deretter kluten rundt håret. Kluten bidrar til å distribuere oljen i håret ditt, men vær oppmerksom på at når duken brukes først, vil den ha mer olje enn nødvendig. Vær grundig og sørg for å distribuere den i et jevnt og fint lag.
  Den mest praktiske vil være å utføre denne prosessen før sengetid, slik at oljen kan sitte over natten og ta full effekt. Siden oljen er litt fett, anbefales det å legge et håndkle eller annet stoff rundt puten din slik at den ikke blir våt. Neste morgen kan du vaske håret ditt som normalt og ser frem til et sunnere hår.
   Denne behandlingsmetoden fungerer best hvis den brukes annenhver dag, slik at håret ditt riktig kan absorbere alle ernæringsmessige vitaminer, mineraler og fettsyrer i Argan Oil. Hvis du har tynt langt hår, kan du bruke det hver natt.

NEGLER
Denne behandlingsmåten er for deg som finner at neglene dine knuser eller bare trenger en kjærlig hånd.
Måten oljen påføres neglene dine, reminiscent av måten du bruker neglelakk på. Du bør bare bruke et veldig tynt, fint og jevnt lag over hele spiken. Ikke vaske oljen. Det er viktig at du ikke overlapper neglene dine, da de bare kan ta opp et begrenset antall. Vi anbefaler at du polerer neglene daglig, og det kan bli gjort før sengetid slik at oljen kan trenge inn og utføre sine mirakler i fred.
  Hvis du følger denne behandlingen daglig, vil du snart oppdage at neglene dine har blitt vakrere og sterkere. Broken negler er forbi!

strekkmerker
De fleste opplever en gang i livet for å få sterke karakterer. Det er mange forskjellige grunner til at strekkmerker oppstår - plutselig økning i vekt, graviditet eller rask vekst blant andre. Og når du har fått dem, syntes de ikke å bli kvitt igjen uten kosmetisk kirurgi.
Men med Argan Oil kan du bygge og redusere uønskede strekkmerker. Et tynt lag av olje smøres i områder som er berørt eller i fare for sterke merker - hyppigst, mage, hofter, lår, øvre og nedre armer.
  Fordi Argan Oil er rik på vitaminer, antioksidanter og eksistensielle fettsyrer, vil omsorg for sterke merker med olje oppdatere og stramme huden, og de fleste vil merke at det er betydelig syn i synligheten.


Pels CARE

100% ren olje og et vell av stylingprodukter

Se vårt store utvalg av arganoljer

Her finner du alle våre oljer med argan. Her er mange forskjellige merker som inneholder produkter som inneholder arganolje. Arganolje er et mirakel som kan brukes til både hud og hår. Rik på vitamin E som er en viktig antioksidant. Du kan favorisere produkter som inneholder ingrediensen for ønsket omsorg. Hvis du har tørr hud, virker ren arganolje fuktighetsgivende og fuktighetsgivende. En billig arganolje kan godt være bra da det også er plass til andre ingredienser i produktet som kan gjøre underverk for deg. Hair Doctor Argan Oil inneholder, for eksempel. Også varmebeskyttende ingredienser, slik at håret ditt også er beskyttet under styling med varme stylingverktøy. Nøyaktig dette produktet er også en arganolje i ansiktet, da det virker hydratiserende og omhyggelig på huden. Vi har et bredt spekter av produkter som inneholder dette rart at både deg, din hud, kropp og hår vil elske. Hvis du vil vite mer om ingrediensen og hvor den kommer fra, kan du lese mer nedenfor.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring