Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Wet Brush Original Detangler Black

kr 88,25
Status:På lager - 2-5 dager
Wet Brush Original Detangler Black er en revolusjonerende og skånsom hårbørste av høyeste kvalitet, som er det perfekte valget for deg som kun vil bruke det beste til håret ditt. Når håret er vått er det svakest, og derfor mest utsatt for skader. Å bruke en børste som trekker i håret kan knekke det på samme måte som når et strikk smekker. Denne børsten er laget med eksklusive og ultramyke IntelliFlex-bust som forsiktig løser opp knuter og floker uten å skade dem. Ikke bare minimerer det sjansen for at håret knekker, det gir også en mer behagelig frisyre. Når du først har prøvd Wet Brush, vil du aldri gå tilbake til din vanlige hårbørste igjen, og har du sensitiv hud er denne børsten uunnværlig.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Tilbehør Børster The Wet Brush Gamle priser - Samme priser Wet Brush Mot delte tips

Beskrivelse

Wet Brush Original Detangler Black er en revolusjonerende og skånsom hårbørste av høyeste kvalitet, som er det perfekte valget for deg som kun vil bruke det beste til håret ditt. Når håret er vått er det svakest, og derfor mest utsatt for skader. Å bruke en børste som trekker i håret kan knekke det på samme måte som når et strikk smekker.
Denne børsten er laget med eksklusive og ultramyke IntelliFlex-bust som forsiktig løser opp knuter og floker uten å skade dem. Ikke bare minimerer det sjansen for at håret knekker, det gir også en mer behagelig frisyre. Når du først har prøvd Wet Brush, vil du aldri gå tilbake til din vanlige hårbørste igjen, og har du sensitiv hud er denne børsten uunnværlig.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Wet Brush Original Detangler Black
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring