Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Sebastian Potion 9

150 ml

Pris kr 279,75 Vejl. Pris kr 436,00
Status:Ikke på lager - 2-5 dager
Fantastisk leave-in-behandling som etterlater håret mykt, glatt, velstelt og frizzfritt. Med 70 % pleie og 30 % styling får du både sunnere hår og et mykt og fleksibelt hold. Produktet gjør håret lettere å børste gjennom. Den gir næring og gjenoppbygger skadet og tørt hår. Samtidig skaper det en balanse i fuktighetsinnholdet i håret slik at du unngår statisk elektrisk hår. Den inneholder 9 botaniske ingredienser som gir næring og gjenoppbygger tørt og skadet hår samtidig som den kontrollerer flyaways og krus. Innholdet av saflor/tistelolje ga en lett krydret duft. Applikasjon: Påfør produktet i både håndkletørt og tørt hår, i små mengder. La håret lufttørke, føne, eller bruk en diffuser for å forsterke de krøllete hårlokkene dine. BEAUTYCOS anbefaler dette produktet for alle hårtyper og lengder; krøllete, glatt, krusete, fin, flytende, lang, middels lang, kort eller veldig kort. Produktet er genialt som base for enhver frisyre. Potion 9 øker effekten av stylingproduktene du bruker etterpå. Psst: Potion 9s fantastiske effekt varer i opptil 3 hårvasker.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hår styling Hårkremer Sebastian Styling Treatment (Flow) Sebastian 150 ml

Beskrivelse

Fantastisk leave-in-behandling som etterlater håret mykt, glatt, velstelt og frizzfritt.

Med 70 % pleie og 30 % styling får du både sunnere hår og et mykt og fleksibelt hold.

Produktet gjør håret lettere å børste gjennom. Den gir næring og gjenoppbygger skadet og tørt hår. Samtidig skaper det en balanse i fuktighetsinnholdet i håret slik at du unngår statisk elektrisk hår.

Den inneholder 9 botaniske ingredienser som gir næring og gjenoppbygger tørt og skadet hår samtidig som den kontrollerer flyaways og krus.

Innholdet av saflor/tistelolje ga en lett krydret duft.

Applikasjon:

Påfør produktet i både håndkletørt og tørt hår, i små mengder. La håret lufttørke, føne, eller bruk en diffuser for å forsterke de krøllete hårlokkene dine.

BEAUTYCOS anbefaler dette produktet for alle hårtyper og lengder; krøllete, glatt, krusete, fin, flytende, lang, middels lang, kort eller veldig kort. Produktet er genialt som base for enhver frisyre. Potion 9 øker effekten av stylingproduktene du bruker etterpå.

Psst: Potion 9s fantastiske effekt varer i opptil 3 hårvasker.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Sebastian Potion 9
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring