Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Sebastian Microweb Fiber

45 ml

Pris kr 217,25 Vejl. Pris kr 398,50
Status:På lager - 2-5 dager
Med denne fiberkremen kan du oppnå et middels hold, definisjon på krøllene dine, kontroll for rett hår og maksimalt volum. Kan brukes i alle hårtyper og lengder. Oppnå myk styling, uten stivhet med dette produktet. Den forvandles til deilige lette fibertråder som lett fordeles i håret. Ideell for å fremheve krøller og fall, skape et rufsete og tilfeldig utseende, samt en deilig vektløs fylde. Produktet beskytter mot varme fra hårføner. Fristende aromaer av søtsaker og søt frukt. Applikasjon: Krøller og bølger: Påfør produktet i håndkletørt hår for å fremheve krøller eller bølger og øke effekten med en diffuser. Ekstra definisjon og hold for krøllene: Dispenser en liten mengde av produktet i håndflatene og spre det lett gjennom de tørre krøllete lokkene. Glatt hår: Skap separasjon mens du opprettholder hårets naturlige bevegelse. Fordel produktet i håndflatene og jobb det inn med fingrene eller bruk etter ønske. Fyldighet: Bruk produktet nær røttene eller i hele håret, øk fylden ytterligere ved å føne håret. Oppnå maksimal effekt ved å føne opp ned. Rullet: Foretrekker du et rufsete og tilfeldig utseende, kan du bruke produktet på tørt hår etter ønske. BEAUTYCOS anbefaler at du avslutter frisyren med litt glans fra Shine Define.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Herre Hår styling Voks Fiber Kreme Hårstyling Voks Fiber Sebastian Styling (Form) Sebastian 45 ml Beskyttende

Beskrivelse

Med denne fiberkremen kan du oppnå et middels hold, definisjon på krøllene dine, kontroll for rett hår og maksimalt volum.

Kan brukes i alle hårtyper og lengder.

Oppnå myk styling, uten stivhet med dette produktet. Den forvandles til deilige lette fibertråder som lett fordeles i håret. Ideell for å fremheve krøller og fall, skape et rufsete og tilfeldig utseende, samt en deilig vektløs fylde. Produktet beskytter mot varme fra hårføner.

Fristende aromaer av søtsaker og søt frukt.

Applikasjon:

Krøller og bølger: Påfør produktet i håndkletørt hår for å fremheve krøller eller bølger og øke effekten med en diffuser.

Ekstra definisjon og hold for krøllene: Dispenser en liten mengde av produktet i håndflatene og spre det lett gjennom de tørre krøllete lokkene.

Glatt hår: Skap separasjon mens du opprettholder hårets naturlige bevegelse. Fordel produktet i håndflatene og jobb det inn med fingrene eller bruk etter ønske.

Fyldighet: Bruk produktet nær røttene eller i hele håret, øk fylden ytterligere ved å føne håret. Oppnå maksimal effekt ved å føne opp ned.

Rullet: Foretrekker du et rufsete og tilfeldig utseende, kan du bruke produktet på tørt hår etter ønske.

BEAUTYCOS anbefaler at du avslutter frisyren med litt glans fra Shine Define.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Sebastian Microweb Fiber
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring