Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

 • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
 • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Schwarzkopf

Schwarzkopf
Schwarzkopf serier

Schwarzkopf  - et merke i toppklasse

Schwarzkopf er et internasjonalt kvalitetsmerke i toppklasse og et av de absolutt ledende kosmetikkmerkene i verden. Den ble etablert av tyskeren Hans Schwarzkopf helt tilbake i 1876, da han åpnet en parfymebutik...

Les mer

739 Produkter

Side
pr. side
All filters0
Butikkalternativer
Kategori
Kategori
 • Hårpleie Hårpleie 735 elementer
  • Shampoo og balsam 85 elementer
  • Hår styling 88 elementer
  • Hårfarger og tilbehør 544 elementer
   • Hårfarge 451 elementer
   • Tilbehør 15 elementer
  • Hårkur 30 elementer
  • Hårolje 2 elementer
  • Hårserum 1 produkt
  • Permanent & Krøller 6 elementer
  • Tilbehør 5 elementer
  • Stylingverktøy 1 produkt
 • Herre Herre 26 elementer
 • Nyheter Nyheter 2 elementer
ml
ml
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Travel Size 1 produkt
 2. XL Size 41 elementer
Pris
Pris
-

739 Produkter

Side
pr. side

Schwarzkopf  - et merke i toppklasse

Schwarzkopf er et internasjonalt kvalitetsmerke i toppklasse og et av de absolutt ledende kosmetikkmerkene i verden. Den ble etablert av tyskeren Hans Schwarzkopf helt tilbake i 1876, da han åpnet en parfymebutikk med sine egne kreasjoner og dufter. Merket har siden spesialisert seg på å gjøre håret sunnere og mer skinnende med innovative og banebrytende produkter.

Schwarzkopf er et favorittvalg blant profesjonelle frisører og frisører, men kan også kjøpes til privat bruk. Produktene deres handles i mer enn 50 land og er anerkjent for sin kvalitet. Hos BEAUTYCOS har vi et bredt utvalg i vårt sortiment, så uansett om du er på jakt etter sjampo, hårfarge, hårspray, balsam eller noe helt annet, så finner du det garantert her.

Få sunnere og mer skinnende hår med Schwarzkopf shampoo

En av merkets største lidenskaper er hårpleie, så sjampoene deres er naturlig laget med det i tankene. En grunnleggende ingrediens i de fleste Schwarzkopf-sjampoer er flytende keratin, som styrker håret og gjør det sunnere fordi det aktivt bidrar til å gjenoppbygge hårcellene. Flere av dem er også spekket med enzymer og vitaminer som stimulerer hårrøttene og gjør dem motstandsdyktige. Schwarzkopf shampoo passer for alle hårtyper. Den skal påføres i vått hår, masseres godt inn og deretter skylles ut. For et enda bedre resultat kan du også avslutte med balsam.

Mange spennende hårfarger fra Schwarzkopf

Det finnes også flere populære utvalg av hårfarger hos Schwarzkopf, f.eks. Levende og naturlig og enkelt. Live er for de flamboyante, som vil prøve en ny stil og vil skille seg ut. Dette er fordi det finnes flere intense, levende og unike hårfarger – både som permanente og skyllefarger. Natural & Easy er den delen av Schwarzkopf hårfarger som har mykere toner, et naturlig utseende og er perfekt for de som ønsker å dekke grått hår. Det finnes også Schwarzkopf blonde spray, som lysner håret som om det var selve sommersolen. Felles for alle Schwarzkopf hårfarger er at de er nærende og etterlater håret fullt av glans og næring.

Få det profesjonelle utseendet med Schwarzkopf OSIS+

Hvis du trenger et nytt favoritthårstylingmerke, så er Schwarzkopf OSIS+ svaret. Brukt av profesjonelle stylister, er denne serien laget for å vare og prestere på catwalken. Her finner du mye must-have til morgenrutinen, festlooken og alle andre anledninger. BEAUTYCOS sitt sortiment omfatter bl.a. både teksturspray, holdmousse, glansserum, hårspray, beskyttelsesspray, glattkrem og mange andre av dine nye hårfavoritter.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring