Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Refectocil Eyelash And Eyebrow Tint 5 Violet

15 ml

Pris kr 61,95 Vejl. Pris kr 141,25
Status:På lager - 2-5 dager
Markedets mest solgte profesjonelle øyenbrynsfarge. Tilgjengelig i flere farger. Forberedelse før farging: Fjern forsiktig all gammel øyesminke, det anbefales å bruke en oljefri sminkefjerner som er helt fettfri. Øyenvippene og øyenbrynene må være helt fettfrie og tørre for å oppnå det optimale fargeresultatet. Ta nå 2 stk. tilt-formater. (ikke inkludert, må kjøpes separat) Påfør en krem på nedre øyelokk og på undersiden av vippekantene med en RefectoCil Cream (følger ikke med, må kjøpes separat) For å unngå å få farge på huden må du forsiktig presse 1 stk. vippeformat under hver av vippene. Forberedelse: Umiddelbart før farging, rør 2 cm RefectoCil tubefarge og 10 dråper RefectoCil Oxidant væske (eller 15-20 dråper RefectoCil Oxidant krem) sammen for å danne en kremaktig pasta i en RefectoCil kosmetisk skål. Bruk den vedlagte fargepinnen. MERK AT ET OKSIDANT MÅ KJØpes, DET ER IKKE INKLUDERT MED MALING. DU KAN BARE BRUKE FARGEN SAMMEN MED EN OKSIDANT OG ALDRI ALENE, DA FARGEN IKKE VIL AKTIVERES ELLERS. Fargelegging: Etter å ha lukket øynene, påfør fargen på vippene med staven til de er helt dekket av farge. Deretter påføres samme eller en annen farge på øyenbrynene. NB! Påfør alltid i retning av brynvekst. Tegnetid: 5-10 minutter, avhengig av ønsket intensitet. Rengjøring av øyenbrynene etter farge: Etter tørketiden fjernes overflødig farge med en tørr bomullspad, deretter sluttrengjøring med både bomullspad og lunkent vann. Hvis det har kommet farge på huden, fjern misfargingen raskt og forsiktig med RefectoCil Tint Remover (Inkludert ikke - må kjøpes separat). Rengjøring av vippene: Etter at tegnetiden er over, fjernes flip-up-formatene forsiktig i pilens retning. Fjern overflødig farge med en tørr bomullspinne, og rengjør deretter med både en bomullspinne og lunkent vann. Du må fortsette å holde øynene lukket til rengjøringen er helt ferdig. Nyt dine nyfargede vipper eller bryn i opptil 6 uker. Dette er profesjonelle farger, det vil si kjemi og derfor er det viktig å ha riktig informasjon før du starter. Ta kontakt med frisøren din og har du nødvendig kunnskap, ha det gøy i en fargerik hverdag. Beautycos fraskriver seg alt ansvar for alle tilfeldige hendelser i forbindelse med bruk av fargene. NB. Refectocil anbefales for profesjonell bruk.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Sminke Hårfarger og tilbehør Øyne Øyenbryn Øyenvippe farge Øyenbrynsfarge Refectocil 15 ml

Beskrivelse

Markedets mest solgte profesjonelle øyenbrynsfarge. Tilgjengelig i flere farger.

Forberedelse før farging:

Fjern forsiktig all gammel øyesminke, det anbefales å bruke en oljefri sminkefjerner som er helt fettfri.

Øyenvippene og øyenbrynene må være helt fettfrie og tørre for å oppnå det optimale fargeresultatet.

Ta nå 2 stk. tilt-formater. (ikke inkludert, må kjøpes separat)

Påfør en krem på nedre øyelokk og på undersiden av vippekantene med en RefectoCil Cream (følger ikke med, må kjøpes separat)

For å unngå å få farge på huden må du forsiktig presse 1 stk. vippeformat under hver av vippene.

Forberedelse:

Umiddelbart før farging, rør 2 cm RefectoCil tubefarge og 10 dråper RefectoCil Oxidant væske (eller 15-20 dråper RefectoCil Oxidant krem) sammen for å danne en kremaktig pasta i en RefectoCil kosmetisk skål. Bruk den vedlagte fargepinnen.

MERK AT ET OKSIDANT MÅ KJØpes, DET ER IKKE INKLUDERT MED MALING.

DU KAN BARE BRUKE FARGEN SAMMEN MED EN OKSIDANT OG ALDRI ALENE, DA FARGEN IKKE VIL AKTIVERES ELLERS.

Fargelegging:

Etter å ha lukket øynene, påfør fargen på vippene med staven til de er helt dekket av farge. Deretter påføres samme eller en annen farge på øyenbrynene.

NB! Påfør alltid i retning av brynvekst.

Tegnetid: 5-10 minutter, avhengig av ønsket intensitet.

Rengjøring av øyenbrynene etter farge:

Etter tørketiden fjernes overflødig farge med en tørr bomullspad, deretter sluttrengjøring med både bomullspad og lunkent vann. Hvis det har kommet farge på huden, fjern misfargingen raskt og forsiktig med RefectoCil Tint Remover (Inkludert ikke - må kjøpes separat).

Rengjøring av vippene:

Etter at tegnetiden er over, fjernes flip-up-formatene forsiktig i pilens retning. Fjern overflødig farge med en tørr bomullspinne, og rengjør deretter med både en bomullspinne og lunkent vann. Du må fortsette å holde øynene lukket til rengjøringen er helt ferdig.

Nyt dine nyfargede vipper eller bryn i opptil 6 uker.

Dette er profesjonelle farger, det vil si kjemi og derfor er det viktig å ha riktig informasjon før du starter. Ta kontakt med frisøren din og har du nødvendig kunnskap, ha det gøy i en fargerik hverdag.

Beautycos fraskriver seg alt ansvar for alle tilfeldige hendelser i forbindelse med bruk av fargene.

NB. Refectocil anbefales for profesjonell bruk.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:RefectoCil Eyelash And Eyebrow Tint 5 Violet
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring