Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Philip B Rejuvenating Oil

60 ml

Pris kr 436,00 Vejl. Pris kr 546,95
Status:På lager - 2-5 dager
En intensiv behandling for hår og hodebunn som tett kopierer hodebunnens egen naturlige talg kalt sebum, som er kroppens naturlige næring til håret. PHILIP B Rejuvenating Oil er en duftende blanding av baseoljer og eteriske oljer utvunnet fra planter, nøtter og blomster. PHILIP B Rejuvenating Oil tilfører lipider til skadet hår og hodebunn. Med eteriske oljer som trenger dypt inn og beroliger, fornyer og gjenoppretter hårets elastisitet, spenst og generelle styrke. Gir håret ditt karakter ved å friske opp gløden, dybden og vitaliteten til hårfargen din mens du gjør grått hår, sølvglimt og utvekster uskarpt. Dette er oljen som startet hele eventyret og du vil kunne se og føle resultatene fra den aller første behandlingen: sprettende, sunt, silkemykt og skinnende hår!
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hårolje Philip B Alle hårtyper 60 ml Pleiende Glans gir Fuktighets

Beskrivelse

En intensiv behandling for hår og hodebunn som tett kopierer hodebunnens egen naturlige talg kalt sebum, som er kroppens naturlige næring til håret.

PHILIP B Rejuvenating Oil er en duftende blanding av baseoljer og eteriske oljer utvunnet fra planter, nøtter og blomster.

PHILIP B Rejuvenating Oil tilfører lipider til skadet hår og hodebunn.

Med eteriske oljer som trenger dypt inn og beroliger, fornyer og gjenoppretter hårets elastisitet, spenst og generelle styrke.

Gir håret ditt karakter ved å friske opp gløden, dybden og vitaliteten til hårfargen din mens du gjør grått hår, sølvglimt og utvekster uskarpt.

Dette er oljen som startet hele eventyret og du vil kunne se og føle resultatene fra den aller første behandlingen: sprettende, sunt, silkemykt og skinnende hår!

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Philip B Rejuvenating Oil
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring