Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Original Sprout Curl Calmer

118 ml

Pris kr 154,50 Vejl. Pris kr 216,95
Status:På lager - 2-5 dager
Økologisk krøllekrem som temmer krusete og krøllete hår Myk og silkeaktig Children's Curl Calmer er et must for krøllete hår: små, mellomstore eller krusete krøller temmes, og etterlater håret skinnende, silkemykt og ultramykt. Holder krusete og flyktig hår på plass. Ikke knaser eller fester seg. MIDDELS HOLD. - Med naturlige og økologiske ingredienser - Uten fruktekstrakter og honning - Ingen sitrusoljer (lyssensibiliserende stoffer) - Ingen hormonforstyrrende stoffer - For alle hårtyper og hårstrukturer - Temmer og jevner ut tørt hår - Beskytter håret slik at det ikke ryker - Beskytter ømtålig hår - Forhindrer krus i fuktig vær – Glatter håret og gjør det håndterbart - Lett å skylle ut - Ph balansert - Vakker duft. Ytterligere fordeler: Inneholder dokumenterte økologiske rosmarin-, salvie-, basilikum- og kamilleblomster, som kan bidra til å holde lus og insekter unna. Applikasjon: Påfør rikelig på alle barnets frisyrer. Myk opp produktet mellom håndflatene og jobb det forsiktig inn i håret for å skape ønsket effekt. Er lett og ren ved påføring og gir MEDIUM HOLD når den tørker. Kun for utvortes bruk. Unngå øyekontakt. Oppbevares utilgjengelig for barn. Advarsel: Slutt å bruke produktet hvis det oppstår irritasjon. Mot dyreforsøk.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hår styling Barn Hårpleie Krøllkrem Original Sprout 118 ml Beskyttende Cruelty Free

Beskrivelse

Økologisk krøllekrem som temmer krusete og krøllete hår
Myk og silkeaktig Children's Curl Calmer er et must for krøllete hår: små, mellomstore eller krusete krøller temmes, og etterlater håret skinnende, silkemykt og ultramykt. Holder krusete og flyktig hår på plass. Ikke knaser eller fester seg. MIDDELS HOLD.
- Med naturlige og økologiske ingredienser
- Uten fruktekstrakter og honning
- Ingen sitrusoljer (lyssensibiliserende stoffer)
- Ingen hormonforstyrrende stoffer
- For alle hårtyper og hårstrukturer
- Temmer og jevner ut tørt hår
- Beskytter håret slik at det ikke ryker
- Beskytter ømtålig hår
- Forhindrer krus i fuktig vær
– Glatter håret og gjør det håndterbart
- Lett å skylle ut
- Ph balansert
- Vakker duft.
Ytterligere fordeler: Inneholder dokumenterte økologiske rosmarin-, salvie-, basilikum- og kamilleblomster, som kan bidra til å holde lus og insekter unna.
Applikasjon:

Påfør rikelig på alle barnets frisyrer. Myk opp produktet mellom håndflatene og jobb det forsiktig inn i håret for å skape ønsket effekt. Er lett og ren ved påføring og gir MEDIUM HOLD når den tørker.

Kun for utvortes bruk. Unngå øyekontakt. Oppbevares utilgjengelig for barn. Advarsel: Slutt å bruke produktet hvis det oppstår irritasjon. Mot dyreforsøk.
Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Original Sprout Curl Calmer
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring