Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Original Sprout Curl Calmer

118 ml

kr 136,95
Status:På lager - 2-5 dager
Økologisk krøllekrem som temmer krusete og krøllete hår Myk og silkeaktig Children's Curl Calmer er et must for krøllete hår: små, mellomstore eller krusete krøller temmes, og etterlater håret skinnende, silkemykt og ultramykt. Holder krusete og flyktig hår på plass. Ikke knaser eller fester seg. MIDDELS HOLD. - Med naturlige og økologiske ingredienser - Uten fruktekstrakter og honning - Ingen sitrusoljer (lyssensibiliserende stoffer) - Ingen hormonforstyrrende stoffer - For alle hårtyper og hårstrukturer - Temmer og jevner ut tørt hår - Beskytter håret slik at det ikke ryker - Beskytter ømtålig hår - Forhindrer krus i fuktig vær – Glatter håret og gjør det håndterbart - Lett å skylle ut - Ph balansert - Vakker duft. Ytterligere fordeler: Inneholder dokumenterte økologiske rosmarin-, salvie-, basilikum- og kamilleblomster, som kan bidra til å holde lus og insekter unna. Applikasjon: Påfør rikelig på alle barnets frisyrer. Myk opp produktet mellom håndflatene og jobb det forsiktig inn i håret for å skape ønsket effekt. Er lett og ren ved påføring og gir MEDIUM HOLD når den tørker. Kun for utvortes bruk. Unngå øyekontakt. Oppbevares utilgjengelig for barn. Advarsel: Slutt å bruke produktet hvis det oppstår irritasjon. Mot dyreforsøk.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hår styling Barn Hårpleie Krøllkrem Gamle priser - Samme priser Original Sprout 118 ml Beskyttende

Beskrivelse

Økologisk krøllekrem som temmer krusete og krøllete hår
Myk og silkeaktig Children's Curl Calmer er et must for krøllete hår: små, mellomstore eller krusete krøller temmes, og etterlater håret skinnende, silkemykt og ultramykt. Holder krusete og flyktig hår på plass. Ikke knaser eller fester seg. MIDDELS HOLD.
- Med naturlige og økologiske ingredienser
- Uten fruktekstrakter og honning
- Ingen sitrusoljer (lyssensibiliserende stoffer)
- Ingen hormonforstyrrende stoffer
- For alle hårtyper og hårstrukturer
- Temmer og jevner ut tørt hår
- Beskytter håret slik at det ikke ryker
- Beskytter ømtålig hår
- Forhindrer krus i fuktig vær
– Glatter håret og gjør det håndterbart
- Lett å skylle ut
- Ph balansert
- Vakker duft.
Ytterligere fordeler: Inneholder dokumenterte økologiske rosmarin-, salvie-, basilikum- og kamilleblomster, som kan bidra til å holde lus og insekter unna.
Applikasjon:

Påfør rikelig på alle barnets frisyrer. Myk opp produktet mellom håndflatene og jobb det forsiktig inn i håret for å skape ønsket effekt. Er lett og ren ved påføring og gir MEDIUM HOLD når den tørker.

Kun for utvortes bruk. Unngå øyekontakt. Oppbevares utilgjengelig for barn. Advarsel: Slutt å bruke produktet hvis det oppstår irritasjon. Mot dyreforsøk.
Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Original Sprout Curl Calmer
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring