Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Kerastase Age Premium Masque Subtantif (u)

200 ml

Pris kr 238,95 Vejl. Pris kr 465,00
Status:På lager - 2-5 dager
Kerastase - Age Premium, Subtantif Masque 200ml Kérastase Age Premium Bain Substantif Masque er det riktige valget for aldrende hår. Masken bekjemper de tre aldringstegnene. Kvinner i moden alder har ofte hår som bærer preg av å være skadet av miljø og hormonforandringer, med det resultat at håret blir tynnere, svakere og mer sårbart. De tre tegnene på aldring av håret er: porøsitet, tap av volum og tørr hodebunn. Formelen med hyaluronsyre 'Système Pro-Supplenium og Intra Cylane danner grunnlaget for Kérastases Bain Substantif-sjampo, som bekjemper disse aldringstegnene. Applikasjon: Vask håret med Kérastase Age Premium Bain Substantif Shampoo. Påfør en passende mengde Kérastase Age Premium Bain Substantif Masque på alle hårlengder. La det virke i opptil 10 minutter og skyll deretter grundig. For en mer intens effekt, la behandlingen virke i 30 minutter med et varmt håndkle rundt. BEAUTYCOS - vi bryr oss om håret ditt
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hårkur Kerastase Age Premium Kerastase Normal hår Modent hår Gråt hår 200 ml Til gråt og modne hår

Beskrivelse

Kerastase - Age Premium, Subtantif Masque 200ml

Kérastase Age Premium Bain Substantif Masque er det riktige valget for aldrende hår. Masken bekjemper de tre aldringstegnene. Kvinner i moden alder har ofte hår som bærer preg av å være skadet av miljø og hormonforandringer, med det resultat at håret blir tynnere, svakere og mer sårbart.

De tre tegnene på aldring av håret er: porøsitet, tap av volum og tørr hodebunn. Formelen med hyaluronsyre 'Système Pro-Supplenium og Intra Cylane danner grunnlaget for Kérastases Bain Substantif-sjampo, som bekjemper disse aldringstegnene.

Applikasjon:
Vask håret med Kérastase Age Premium Bain Substantif Shampoo. Påfør en passende mengde Kérastase Age Premium Bain Substantif Masque på alle hårlengder. La det virke i opptil 10 minutter og skyll deretter grundig. For en mer intens effekt, la behandlingen virke i 30 minutter med et varmt håndkle rundt.

BEAUTYCOS - vi bryr oss om håret ditt

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Kerastase Age Premium Masque Subtantif (U)
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring