Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Hair Doctor Shampoo Regenerating (incl. Pumpe)

1000 ml

Pris kr 467,25
Status:På lager - 2-5 dager
Mild sjampo for alle hårtyper. Sjampoen renser skånsomt hår og hodebunn uten å tørke det ut. Den inneholder den eksklusive Argan-oljen, som blant annet er rik på E-vitaminer som gjenoppbygger skadet og stresset hår, samt ceramider som booster håret med glans. Sjampoen har en deilig frisk duft og etterlater håret med en fornyet vakker glans og vitalitet. Sjampoen er fantastisk som "søndagsshampoo" for å bli kvitt restene av stylingprodukter som har blitt brukt i løpet av uken. Applikasjon: Sjampoen fordeles i hendene og masseres inn i det fuktige håret, deretter skylles den grundig ut. Gjenta om nødvendig og la om nødvendig sjampoen virke i et minutt før du skyller den grundig igjen. BEAUTYCOS anbefaler at du kun bruker sjampo i hodebunnen, med mindre håret er skittent. På denne måten unngår du å strippe håret for de sunne og viktige oljene. Gjenta om nødvendig.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Shampoo og balsam Sjampo Gratis levering Hair Doctor Normal hår 1000 ml

Beskrivelse

Mild sjampo for alle hårtyper.

Sjampoen renser skånsomt hår og hodebunn uten å tørke det ut. Den inneholder den eksklusive Argan-oljen, som blant annet er rik på E-vitaminer som gjenoppbygger skadet og stresset hår, samt ceramider som booster håret med glans.

Sjampoen har en deilig frisk duft og etterlater håret med en fornyet vakker glans og vitalitet.

Sjampoen er fantastisk som "søndagsshampoo" for å bli kvitt restene av stylingprodukter som har blitt brukt i løpet av uken.

Applikasjon:

Sjampoen fordeles i hendene og masseres inn i det fuktige håret, deretter skylles den grundig ut. Gjenta om nødvendig og la om nødvendig sjampoen virke i et minutt før du skyller den grundig igjen.

BEAUTYCOS anbefaler at du kun bruker sjampo i hodebunnen, med mindre håret er skittent. På denne måten unngår du å strippe håret for de sunne og viktige oljene. Gjenta om nødvendig.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Hair Doctor Shampoo Regenerating (Incl. Pumpe)
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring