Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Hair Doctor Color Protect Shampoo (gratis Pumpe)

1000 ml

Pris kr 467,25
Status:På lager - 2-5 dager
Ultimativ pleiende sjampo for alle hårtyper, spesielt god for skadet eller farget hår. Sjampoen regenererer håret og frisker opp hårfargen. Farget, tørt og skadet hår trenger ekstra pleie, så det er viktig å bruke de riktige pleieproduktene for å holde håret sunt og vakkert til enhver tid. Sjampoen inneholder den anerkjente effektive lakserolje, som er kjent for å gi ekstra glans til håret, mer volum, forhindre skadet hår og flisete tupper. I tillegg til den herlige lakseroljen inneholder sjampoen også glyserin som mykgjør håret, solsikkeolje, hveteproteiner som aktivt reparerer skadet hår og orkideekstrakt som gjør håret silkemykt, samt mangofrøolje som lukter himmelsk. I tillegg til alle de deilige ingrediensene som legger opp til en høyere enhet, beskytter sjampoen også hår og farge mot skadelige UV-stråler. Applikasjon: Skum inn en passende mengde i hendene og masser det inn i hodebunnen i fuktig hår. Vask kun tuppene hvis håret er veldig skittent. Gjenta om nødvendig. Skyll og avslutt med balsam. BEAUTYCOS anbefaler at du gir deg selv en deilig hodebunnsmassasje mens du vasker hodebunnen. Dette øker blodsirkulasjonen, reduserer mengden hår som blir løs. Daglig massasje kan bidra til å øke hårveksten, da den økte blodsirkulasjonen også bidrar til å øke mengden pleie for hår og hårsekker.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Shampoo og balsam Sjampo Gratis levering Hair Doctor Blond og lyst hår 1000 ml For blondt og skinnende hår Pleiende Mot delte tips Beskyttende

Beskrivelse

Ultimativ pleiende sjampo for alle hårtyper, spesielt god for skadet eller farget hår.

Sjampoen regenererer håret og frisker opp hårfargen. Farget, tørt og skadet hår trenger ekstra pleie, så det er viktig å bruke de riktige pleieproduktene for å holde håret sunt og vakkert til enhver tid.

Sjampoen inneholder den anerkjente effektive lakserolje, som er kjent for å gi ekstra glans til håret, mer volum, forhindre skadet hår og flisete tupper. I tillegg til den herlige lakseroljen inneholder sjampoen også glyserin som mykgjør håret, solsikkeolje, hveteproteiner som aktivt reparerer skadet hår og orkideekstrakt som gjør håret silkemykt, samt mangofrøolje som lukter himmelsk. I tillegg til alle de deilige ingrediensene som legger opp til en høyere enhet, beskytter sjampoen også hår og farge mot skadelige UV-stråler.

Applikasjon:

Skum inn en passende mengde i hendene og masser det inn i hodebunnen i fuktig hår. Vask kun tuppene hvis håret er veldig skittent. Gjenta om nødvendig. Skyll og avslutt med balsam.

BEAUTYCOS anbefaler at du gir deg selv en deilig hodebunnsmassasje mens du vasker hodebunnen. Dette øker blodsirkulasjonen, reduserer mengden hår som blir løs. Daglig massasje kan bidra til å øke hårveksten, da den økte blodsirkulasjonen også bidrar til å øke mengden pleie for hår og hårsekker.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Hair Doctor Color Protect Shampoo (Gratis Pumpe)
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring