Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

 • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
 • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

The Body Shop

The Body Shop

Om The Body Shop

Selskapet ble grunnlagt i Brighton England i 1976 av Dame Anita Roddick. Hun begynte å sette sammen sine egne skjønnhetsprodukter fordi hun ønsket å skape et merke som kunne gjøre en forskjell.

Visjonen i dag er fortsatt å kunne gj...

Les mer

96 Produkter

Side
pr. side
All filters0
Butikkalternativer
Kategori
Kategori
 • Hudpleie Hudpleie 96 elementer
  • Ansiktspleie 42 elementer
  • Kroppspleie 45 elementer
  • Fot- & Handpleie 15 elementer
  • Solpleie 2 elementer
 • Sminke Sminke 4 elementer
ml
ml
-
Pris
Pris
-

96 Produkter

Side
pr. side

Om The Body Shop

Selskapet ble grunnlagt i Brighton England i 1976 av Dame Anita Roddick. Hun begynte å sette sammen sine egne skjønnhetsprodukter fordi hun ønsket å skape et merke som kunne gjøre en forskjell.

Visjonen i dag er fortsatt å kunne gjøre en forskjell i verden, ved å bruke en blanding av etisk skjønnhet, humor og et seriøst formål for å ta vare på naturen, dyrene og planeten vår. Merket er spesielt kjent for å være sterkt mot dyretesting og produktene er 100 % vegetariske.

I tillegg er de skapt med hensyn til miljøet og omverdenen. De er nøye sammensatt av nøye hentede ingredienser som sammen skaper en rekke naturlig inspirerte skjønnhetsprodukter. The Body Shop har også et langsiktig mål om bærekraftig emballasje.

Her finner du et bredt utvalg av vegetariske produkter fra The Body Shop. Vårt utvalg fra The Body Shop består av både sminke for lepper og hudpleieprodukter.

The Body Shop body butter og andre produkter

Fra The Body Shop selger vi de mest populære hudpleieproduktene, som det ultranærende body butter, som har en rik konsistens, trenger raskt inn i huden og etterlater den ekstra hydrert og velstelt. Disse er tilgjengelige i fantastiske dufter som mango, vanilje, kokos og jordbær. Foretrekker du en tynnere konsistens, finnes disse også som bodylotion, som er like pleiende.

I tillegg til disse herlige produktene selger vi også body shop dusjsåpe, dag- og nattkrem, olje, håndkrem og mange flere. Ønsker du å bruke vegetariske skjønnhetsprodukter som går inn for å bevare naturen og samtidig passe på dyrene, så kan The Body Shop være noe for deg.

Se vårt utvalg og forelsk deg i de mange velduftende og nærende produktene som finnes.

The Body Shop Tea Tree Oil

Fra The BodyShop er det den populære Tea Tree Oil, som er perfekt for urenheter, takket være dens antibakterielle effekt. Dette lar oljen trenge inn og effektivt fjerne urenheter.

Hvis du elsker Body Shops produkter, kan denne Tea Tree Skin Clearing Collection være noe for deg. I reisesettet får du også The Body Shop Tea Tree Oil i settet.

Settet består av 4 produkter:

- Tea Tree Skin Clearing Facial Wash 60ml

- Tea Tree Skin Clearing Mattifying Toner 60ml

- Tea Tree Oil 20ml

- Tea Tree Anti-imperfection Night Mask 75ml

Vitamin E fuktighetskrem

Det finnes utallige populære produkter fra The Body Shop. Vitamin E Moisture Cream er en 24 timers krem ​​full av vitaminer. Kremen kan brukes av alle hudtyper og er spesielt egnet for å gi ekstra fuktighet. Gi huden din en fuktighetsboost, som vil hjelpe huden til å føles friskere og mykere. Du kan bruke denne kremen både morgen og kveld, og kremen vil også føles behagelig å ha på hele dagen, på grunn av den myke og lette konsistensen. Hos BEAUTYCOS kan du også finne den populære Vitamin C Glow Boosting Moisturiser.

Vi er alltid klare til å hjelpe deg. Vårt utdannede personale veileder og gir deg råd, avhengig av din hudtype. Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring