Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over 1499 NOK
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over 1499 NOK

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over 1499 NOK Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Voksing

80 Produkter

Side
pr. side

Voksing

Det finnes mange måter å fjerne uønsket kroppshår på, men få er så effektive som voksing. Når håret trekkes direkte fra roten, kan dette korte øyeblikket med smerte faktisk føre til at håret blir tynnere og vokser sjeldnere ut igjen i fremtiden hvis det gjentas ofte nok. Det er imidlertid ikke til å legge skjul på hvor skremmende det føles å sette seg ned og vokse sin egen kropp. Ikke bare er det en smerte man påfører seg selv, men de potensielle konsekvensene føles også betydelig mer alvorlige enn når man klipper håret eller gjør manikyr på egen hånd.

Den vanlige voksmetoden går ut på å fjerne håret i motsatt retning samtidig som huden holdes stram. Dette er ofte nøkkelen til et langvarig resultat - ellers fjernes håret fra overflaten i stedet for å bli trukket ut ved roten. Like viktig er etterbehandlingen. Husk at nyvokst hud er ømfintlig - inngrodde hår er også vanlig, ofte først i form av betente knopper, såkalt follikulitt. For å minimere risikoen bør du eksfoliere huden på forhånd og unngå å bruke parfymerte fuktighetskremer på området.

For å finne en løsning for voksing brukte vi ulike produkter for hår på hele kroppen og i ansiktet for å teste hvor enkle de er å bruke.

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.