Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Loreal Absolut Repair Lipidium Conditioner (U)

150 ml

kr 150,75
Status:Ikke på lager - 2-5 dager
Absolut Repair Lipidium Conditioner reparerer i dybden og tilfører ny energi til slitt og svekket hår. Gjenoppbygger umiddelbart skadet og tørt hår. Du får et trygt resultat som reparerer og gir dybdepleie for sensitivt og skadet hår. Håret styrkes og etterlates skinnende. Håret gjenvinner liv, vitalitet og helse. I Absolut Repairs nye sortiment inneholder alle produktene lipidium. Hva er lipidium: Lipidium er avledet fra melkesyre, og bidrar til å gjenoppbygge cortex. Fyto-Keratin og ceramider bidrar til å legge til struktur og gjøre håret ekstra motstandsdyktig. Forsegler håret og beskytter mot nye miljøskader. Inneholder aktive og essensielle næringsstoffer. Etter bruk vil håret føles ekstra glatt og med en sunn følelse.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Shampoo og balsam Balsam Loreal Absolut Repair Lipidium - Genopbyggende Gamle priser - Samme priser Loreal Tørt hår Skadet og slitt hår 150 ml Mot skadet og slitt hår Beskyttende

Beskrivelse

Absolut Repair Lipidium Conditioner reparerer i dybden og tilfører ny energi til slitt og svekket hår. Gjenoppbygger umiddelbart skadet og tørt hår.
Du får et trygt resultat som reparerer og gir dybdepleie for sensitivt og skadet hår. Håret styrkes og etterlates skinnende. Håret gjenvinner liv, vitalitet og helse.

I Absolut Repairs nye sortiment inneholder alle produktene lipidium.

Hva er lipidium:

Lipidium er avledet fra melkesyre, og bidrar til å gjenoppbygge cortex. Fyto-Keratin og ceramider bidrar til å legge til struktur og gjøre håret ekstra motstandsdyktig. Forsegler håret og beskytter mot nye miljøskader. Inneholder aktive og essensielle næringsstoffer.

Etter bruk vil håret føles ekstra glatt og med en sunn følelse.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Loreal Absolut Repair Lipidium Conditioner (U)
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring