En kombinasjon av natur og vitenskap. Hvordan merket ble til var en tilfeldighet. En dag i 1974 dro en mann ved navn Flemming Nørgaard til en restaurant i København og fikk et krydret måltid.
Fra den dagen begynte livet hans å endre seg og et nytt kapittel begynte. Flemming Nørgaard var professor ved Københavns Universitet. Etter et langt aktivt arbeidsliv begynte han å føle seg uvel. Han gikk til legen, men fant ikke noe spesifikt. Konklusjonen var at han skulle ta det med ro og hvile. Men siden den krydrede maten han spiste på en restaurant, følte han seg bedre.
Dagen etter følte han seg fortsatt bra, så han visste at det hadde med den maten å gjøre. Det var ikke noe annet som kunne forklare denne endringen. Han begynte å undersøke måltidets ingredienser og fant ut hvilke urter og krydder som ble brukt i retten. Fra da av begynte han å lage kombinasjoner av urter og vitaminer slik at andre kunne forbedre deres velvære og få en positiv opplevelse. På 1970-tallet visste man ikke mye om sammenhengen mellom matkomponenter og helse. Så Flemming Nørgaard var en av de første som oppdaget dette i Danmark.
Han hadde en ildsjel som trodde på oppdagelsen hans og dermed ble Longo Vital skapt.
Validate your login
Logg Inn