Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Laura Mercier

Laura Mercier

Laura Mercier - skjønnhet og eleganse

Laura Mercier er et av de mest populære kosmetikkmerkene i verden. Med en unik kombinasjon av skjønnhet og eleganse har merket skapt en lojal fanskare av kvinner som elsker produktene som Laura Mercier tilbyr. F...

Les mer

88 Produkter

Side
pr. side
All filters0
Butikkalternativer
Kategori
Kategori
  • Hudpleie Hudpleie 26 elementer
  • Sminke Sminke 81 elementer
    • Ansikt 70 elementer
    • Øyne 18 elementer
    • Tilbehør 2 elementer
ml
ml
-
Pris
Pris
-

88 Produkter

Side
pr. side

Laura Mercier - skjønnhet og eleganse

Laura Mercier er et av de mest populære kosmetikkmerkene i verden. Med en unik kombinasjon av skjønnhet og eleganse har merket skapt en lojal fanskare av kvinner som elsker produktene som Laura Mercier tilbyr. Fra det ikoniske Translucent Loose Setting Powder til den populære Tinted Moisturizer, Laura Mercier har produkter som kan hjelpe enhver kvinne å oppnå et vakkert og naturlig utseende.

Historien bak

Laura Mercier ble grunnlagt av den kjente makeupartisten Laura Mercier, som hadde en visjon om å lage en sminkelinje som kunne hjelpe kvinner til å føle seg vakre og selvsikre. Hennes filosofi er at sminke skal fremheve en kvinnes naturlige skjønnhet og ikke skjule den. Med denne visjonen i tankene skapte hun sin egen sminkelinje som fokuserer på enkle og effektive produkter som kan gi kvinner et naturlig og vakkert utseende.

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder er et av de mest ikoniske produktene fra merket. Dette pudderet er kjent for sin evne til å sette makeup og forlenge slitasje, samtidig som det gir et naturlig og feilfritt utseende. Pudderet er laget av finmalte pigmenter og er oljefritt, så det passer for alle hudtyper. Det er et allsidig pudder som kan brukes til å sette foundation, concealer eller bare alene for å skape en matt og myk look.

Laura Mercier tinted moisturizer

Laura Mercier Tinted Moisturizer er en lett og fuktighetsgivende krem ​​som gir huden et naturlig og sunt utseende. Den inneholder SPF 30, som beskytter huden mot solens skadelige stråler. Den er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger for å passe alle hudtoner og gir vakker, jevn dekning. Tinted Moisturizer er enkel å påføre og kan brukes alene eller under foundation for å oppnå et vakkert og naturlig utseende.

Skjønnhet for enhver anledning

Laura Mercier er kjent for å tilby produkter som passer til enhver anledning. Fra en naturlig hverdagssminke til en glamorøs kveldssminke, har Laura Mercier et produkt som kan bidra til å oppnå ønsket utseende. Hos BEAUTYCOS kan du finne et stort utvalg av skjønnhetsprodukter som kan bidra til å oppnå vakker og sunn hud. Disse produktene inkluderer rensemidler, tonere, serum og kremer som kan bidra til å forbedre hudens tekstur og utseende.

Et kosmetikkmerke med etiske verdier

Laura Mercier er et kosmetikkmerke som tar etiske verdier på alvor. Merket er forpliktet til å produsere produkter av høy kvalitet som ikke er testet på dyr. Laura Mercier tar også miljøhensyn og har en bærekraftig tilnærming til produksjonsprosessen. De jobber for å minimere deres påvirkning på miljøet ved å bruke resirkulerbare materialer og ved å redusere avfall og utslipp.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring