Gratis gave ved kjøp av Splash
Handle her
Gratis gave ved kjøp av Splash
Spar opptil 48 % rabatt hos Dermaceutic. Oppdag skjønnhet gjennom vitenskap.
Handle her
Opptil 48% rabatt på Dermaceutic - Skjønnhet gjennom vitenskap.

After Sun

48 Produkter

All filters0
Butikkalternativer
ml
ml
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Travel Size 3 elementer
  2. XL Size 1 produkt
Pris
Pris
-
Side
pr. side

Hva inneholder after sun?

En av nøkkelingrediensene i aftersun-produktene våre er aloe vera. Aloe vera er kjent for sine beroligende og helbredende egenskaper. Den har evnen til å berolige og fukte huden dypt samtidig som den gjenoppretter dens naturlige balanse. Aloe vera bidrar til å redusere rødhet, irritasjon og kløe etter solbrenthet og gir umiddelbar lindring.

I tillegg til aloe vera inneholder våre aftersun-produkter også andre naturlige ingredienser som hjelper til med å pleie og regenerere huden din. Kamille-, lavendel- og grønn teekstrakter har beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å redusere hevelse og irritasjon. Vitamin E og C er kraftige antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler og fremmer cellefornyelsen.

Aftersun med fokus på fuktighet

Vi tilbyr også aftersun lotioner og kremer som er beriket med fuktighetsgivende ingredienser som sheasmør, kokosolje og hyaluronsyre. Disse ingrediensene gir intensiv fuktighet og bidrar til å gjenopprette hudens naturlige smidighet og elastisitet. Ved å legge til disse produktene til din daglige post-sol rutine, kan du sikre at huden din forblir hydrert, næret og ungdommelig.

Aftersun for sensitiv hud

For de med ekstra sensitiv hud tilbyr vi også aftersun-produkter som er spesielt utviklet for å være hypoallergene og fri for parfyme og fargestoffer. Disse produktene er skånsomme nok til å brukes på selv den mest delikate huden uten å forårsake irritasjon eller allergiske reaksjoner.

Uansett hudtype har vi aftersun til alt og fra alle de populære merkene innen solpleie. Sjekk ut vårt utvalg av merker som Lancaster, Garnier og La Roche Posay.

Hva gjør aftersun?

Å ta vare på huden din etter solen handler ikke bare om å lindre umiddelbar ubehag. Det handler også om å beskytte huden mot fremtidige skader og tegn på aldring. Ved å bruke aftersun-produkter regelmessig kan du redusere risikoen for langvarige skader forårsaket av solens UV-stråler og holde huden i en sunn tilstand.

BEAUTYCOS er dedikert til å tilby deg de beste produktene innen hudpleie. Vi forstår viktigheten av å velge de riktige aftersun-produktene for å passe dine individuelle behov og preferanser. Vår nettside er enkel å navigere og du finner detaljerte produktbeskrivelser og bruksanvisninger for å hjelpe deg med å ta informerte valg.

 

Vi er sikre på at aftersun-serien vår vil møte dine forventninger og levere resultater du vil elske. Så ikke gå på akkord med hudpleien din etter soling – gjenopprett og pleie huden din med aftersun av høy kvalitet.

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.