Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Ansiktsrens

Beste ansiktsrengjøring

Hvis du bruker sminke hver dag, er det utrolig viktig å huske å rengjøre huden din i morgen og kveld med et godt ansiktsrenser som passer til din hudtype. Det er viktig å undersøke hudens behov, slik at du får den beste ansiktsrenseren bare for hudtype.

Hvis du ikke bruker sminke på huden din, er det fortsatt viktig å rengjøre huden minst før du går i seng, så den er helt ren fra smuss, smuss og frie radikaler som kan samle seg i huden i løpet av dagen.

Ansiktsrensing til urent hud

En urent hud som er ubalansert er utrolig viktig å behandle og rense slik at den kan puste og få luft om natten. For å rense alt bort fra ansiktet, anbefaler vi at du bruker en Konjac-svamp mens du renser huden. Svampen virker eksfolierende og forlater huden med naturlig glød.

Vi har et bredt spekter av rensemidler for huden, inkludert alt i en ansiktsrens og ansiktsrensing for menn. Hvis du er usikker på hva du skal bruke, kan du lese om de forskjellige produktene i denne kategorien. Du er også velkommen til å kontakte oss på kundetelefonen og snakke med vår kosmetolog som kan veilede og veilede deg.

Det er mange faktorer som betyr noe når du trenger å finne en egnet rengjøringsmiddel for huden din. Konsistens betyr selvfølgelig også noe når det gjelder hva du er, vi har både gel, skum, olje og kremform.

361 Produkter

Side
pr. side
All filters0
Butikkalternativer
Kategori
Kategori
ml
ml
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Travel Size 9 elementer
  2. XL Size 1 produkt
Pris
Pris
-
Farge

361 Produkter

Side
pr. side

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.