Hudpleie

Velstelte hender og negler i vinterkulda

De fleste kan nikke gjenkjennende til tørre og grove hender, spesielt i kaldt vær. Huden kan bli så tørr at den i verste fall sprekker. Dette er selvfølgelig veldig smertefullt. I tillegg er risikoen for spikersprekk større når hud og negler er tørre. Hendene våre er vårt personlige visittkort og et par velstelte hender og […]

De fleste kan nikke gjenkjennende til tørre og grove hender, spesielt i kaldt vær. Huden kan bli så tørr at den i verste fall sprekker. Dette er selvfølgelig veldig smertefullt. I tillegg er risikoen for spikersprekk større når hud og negler er tørre. Hendene våre er vårt personlige visittkort og et par velstelte hender og negler gir rett og slett et bedre førsteinntrykk. Les her hvordan du unngår røffe vinterhender.

hender

En god start i kampen mot tørre og grå hender er en nærende peeling. Her anbefaler vi Depend Hand Peeling. Den fjerner døde hudceller og gjør huden smidig og myk. I tillegg forbereder peelingen huden på produktene som skal påføres etterpå. Skrubben er ment å brukes over hele kroppen, men hvis du kun ønsker å bruke den på spesifikke områder som hender eller føtter, er det også et alternativ.

Når huden er eksfoliert og den grove, døde huden er borte, må hudens fuktighetsnivåer balanseres med en god håndkrem. For hendene ønsker de fleste et produkt som trekker raskt inn slik at du ikke får alt fett. Trenger du en håndkrem for veldig tørre hender, kan Babor SPA Repair Hand Cream også brukes som håndmaske. for bruk om natten. Ønsker du en håndkrem for tørre hender og en litt mykere tekstur kan du bruke Babor SPA Daily Hand Cream. Den absorberes raskt og gir huden intensiv fuktighet. Begge kremene kan brukes så ofte du vil.

babor spa handcreme + energizing peeling + shaping hand cream

Neglepleie

Hos BEAUTYCOS har vi et bredt utvalg av negleprodukter og negletilbehør. Vi har faktisk alt du trenger for profesjonelt stelte hender.

Babor neglepleie er et fantastisk alternativ til negleolje. Du fordeler og masserer en passende mengde på neglebånd og negler en gang daglig. Den inneholder kalsium som styrker neglen og mange deilige oljer som fukter neglebåndene og gjør neglebåndet og neglen smidig. Hvis du liker den klassiske negleoljen, er vår Babor Nail Treatment Oil akkurat tingen. Oljen gjør neglebåndene myke og fleksible og optimerer neglenes helse og vekst. Du bruker en dråpe per negl og masserer godt inn i neglen og neglebåndet. Den kan brukes en gang hver kveld eller etter behov. Når neglebåndene er myke og smidige, kan du forsiktig presse dem opp og trimme bort den døde huden. Dette skaper en større negleplate og en bedre spiker som varer lenger.

Tweezerman G.E.A.R Multi-Purpose Nail Tool I tillegg til å presse neglebåndene, kan du også rense under neglen og file neglene med den. Så snart det døde neglebåndet har løsnet fra neglen, må det fjernes. Du trenger en kutikula nipper der. Der har vi Tweezerman Professional Cuticle Trimmer. Alt fra Tweezerman er produsert i beste kvalitet, og for å oppnå best resultat hjelper det alltid å ha godt verktøy. Ønsker du en neglefil som ikke krever mye innsats, kan du velge Scholl Velvet Smooth – neglepleiesystem i munter rosa.

babor cuticle and nail repair + treatment oil

skjønnhet

Vakre negler er sunne negler, men du kan gjøre litt mer for å forskjønne neglene. Avhengig av hvilket utseende du går for, har Babor mange flotte negleprodukter. Hvis du er til den franske stilen, er det Babor Advanced Nail White – Classic 01, som gir en lett og jevnende effekt. Liker du farge på neglene har de både røde og rosa nyanser.

babor neglelak