Hårpleie

Unngå elektrisk hår

Vi nærmer oss høsten med stormskritt. Dette merkes tydelig fordi temperaturen har sunket og huden og håret virker tørrere og sprøere. Håret blir også mer og mer elektrisk.Å ha tørt, krusete og krusete hår kan være ganske irriterende, men det finnes faktisk løsninger og råd for dette. Her er mine beste tips for hva du […]

Vi nærmer oss høsten med stormskritt. Dette merkes tydelig fordi temperaturen har sunket og huden og håret virker tørrere og sprøere. Håret blir også mer og mer elektrisk.
Å ha tørt, krusete og krusete hår kan være ganske irriterende, men det finnes faktisk løsninger og råd for dette. Her er mine beste tips for hva du må og ikke bør gjøre for å unngå uregjerlig hår

.

To Do´s:

  • Hvis du føner håret etter vask, bør du sjekke om hårføneren har ionisk teknologi. Dette bidrar til å redusere elektrisk hår. Husk alltid varmebeskyttelse.
  • Fuktighetsgivende og krusfrie hårprodukter reduserer statisk elektrisitet. Sørg for å fylle på håret med mye fuktighet i form av sjampo, balsam, hårkur, olje, serum og andre pleieprodukter. Dette reduserer også flyktig hår og statisk.
  • Kompletter hårpleierutinen med et leave-in-produkt som kontrollerer de tørre lengdene dine på dager du ikke vasker håret. Det kan enten være en leave-in spray balsam, en leave-in krem ​​eller en anti-frizz spray.

Don´ts:

  • Strikkevarer er din verste fiende. De bidrar til den statiske ladningen i håret. Vurder derfor klesvalgene dine eller bruk tøymykner når du vasker.
  • Ved å gni håret inn et håndkle etter vask lager du statisk elektrisitet. Klem heller vannet ut av håret etter vask.
  • Ved å bruke varmeapparater tørker du ut håret. Vær derfor spesielt oppmerksom på pleie og varmebeskyttelse når du bruker hårføner eller styler.

Mye fuktighet

Nesten alle merker lager en sjampo/balsam i en fuktighetsgivende versjon. Tanken her er å finne et merke som produserer en serie som også passer spesielt for din hårtype.
Noen merker lager produkter spesielt for tørt hår, for eksempel Hair Doctor. De lager blant annet hårsprayen sin med arganolje, noe som er en kjempefordel fordi du får hold samt litt fuktighet og pleie uten å gjøre håret fett.
Andre merker lager produkter som passer bedre til tykt hår, for eksempel marokkansk olje.

TIPS:
Bruk en stålkam, en metallbørste eller en spesiell “antistatisk” børste. Dette reduserer også statisk elektrisitet i håret.

Mine favorittprodukter for statisk hår:

MARIA NILA Repair Masque

Med denne hårmasken vil du gi rikelig med fuktighet og si farvel til krusete, elektrisk og uregjerlig hår. Du vil merke at håret blir mer næret og føles mykere. Masken er både regenererende og glattende, slik at du unngår krusete, tørt og skadet hår.


Her vær så snill…


KMS Moistrepair Revival Cream
Denne leave-in balsamen er et nærende pleieprodukt som gjenoppbygger skadet, tørt og uregjerlig hår. Pleieproduktene trenger dypt inn i hårrøttene og gir rikelig med fuktighet. Den ultralette teksturen tynger deg ikke ned og kan ikke kjennes i håret. Derfor kan du enkelt bruke denne før favorittstylingproduktene dine.

GHD Air Professional Hairdryer

Denne profesjonelle hårføneren sørger for at håret fønes raskt. I tillegg har den ION-teknologi som kapsler inn fuktighet i hvert enkelt hårstrå. Dette forhindrer flisete tupper, krus og statisk elektrisitet. Resultatet er silkemykt hår med en naturlig glans.

Denne hårføneren gir 2x raskere føner sammenlignet med tradisjonelle hårfønere, slik at du raskt kan komme i gang med dagen. Hårføneren har en 2100 watt AC-motor, som er effektiv og kraftig og sikrer lang levetid. I tillegg har den en ergonomisk design som gjør den behagelig å holde under bruk.
Finn den her…