Hudpleie

Sminke til konfirmasjon – tips og triks

Har du kontroll på sminken til konfirmasjonen? Disse 5 tipsene vil hjelpe deg å ha en flott fest uten å måtte bekymre deg for sminke.

Har du kontroll på sminken til konfirmasjonen? Disse 5 tipsene vil hjelpe deg å ha en flott fest uten å måtte bekymre deg for sminke.

Her er Maries beste tips til konfirmasjonssminke.

Maries tips til konfirmasjonssminke

Tips 1: Hold deg naturlig
Trender kommer og går. Så hold deg til det ville utseendet og velg et mer klassisk og naturlig uttrykk som du vil se tilbake på med glede.

Tips 2: Bruk mattende pudder
På bilder kan du fort se veldig fet ut i T-sonen (panne, nese og hake) – selv om du ser bra ut i virkeligheten. Et mattende pudder fjerner unødvendig glans og får deg til å se fantastisk ut på bilder.

Tips 3: Glød
En helt matt look ser ofte flat og overdreven ut, så bruk en velsmakende highlighter på kinnbeina. En flytende highlighter ser mer naturlig ut og får deg til å gløde.

Tips 4: Bruk en naturlig farge for leppene dine
Bruk en naturlig og blank leppepomade eller leppestift, som Maybelline Color Elixir. Det gir leppene en fin farge og glans uten å se overdreven ut. Den er langvarig, men også enkel å påføre igjen etter måltider og drinker.

Tips 5: Tenk på hudpleie
Skjønnhet kommer innenfra, så husk å holde huden sunn og næret frem til den store dagen. Elf Hydrating Bubble Mask er både rensende og fuktighetsgivende for å holde deg frisk og vakker.


Du kan kjøpe Maries skjønnhetsfavoritter for en naturlig og varig konfirmasjonslook akkurat her.

Makeup til konfirmation – tips og tricks
Elf Hydrating Bubble Mask, Makeup Revolution Liquid Highlighter

Du vil få en veldig fin bekreftelse!