Hudpleie

Slik får du vakre sommernegler

Det varme og solrike været kommer snart, og det er på tide å få de vakre sommerneglene dine gjort. Vi pakker bort de mørke vintermalingene og finner de lysere fargene. Men hvordan får du raskt vakre sommernegler og hvordan sikrer du at neglene holder seg velstelte også om sommeren? Denne artikkelen gir svar på alt […]

Det varme og solrike været kommer snart, og det er på tide å få de vakre sommerneglene dine gjort. Vi pakker bort de mørke vintermalingene og finner de lysere fargene. Men hvordan får du raskt vakre sommernegler og hvordan sikrer du at neglene holder seg velstelte også om sommeren? Denne artikkelen gir svar på alt dette og mye mer.

Det er mye som skjer i neglebransjen og derfor guider vi deg til sommerens siste trender, tendenser og farger. Liker du også å ha vakre og elegante sommernegler, her finner du ut mye mer om hvordan du kan være med på moten i sommer.

Neglepleie

Negler trenger pleie hele året, og det trenger ikke ta lang tid. Hvis du fortsatt trenger å male neglene, anbefaler vi at du bruker ytterligere 5 minutter på stell. Rene og velstelte negler gjør at lakken kan påføres bedre og gir et vakkert resultat.

Følg denne trinnvise guiden for å få velstelte negler på kort tid.

  • Bløtlegg neglene i varmt vann i noen minutter. Et godt triks er å tilsette en god olje i det varme vannet for å myke opp negler og neglebånd. Du kan også legge sitron til håndbadet for å holde neglene hvite.
  • Bruk en neglebåndsolje. Ha en liten dråpe negleolje på hver negl og masser den inn i neglen en om gangen.
  • Bruk en cuticle pusher. Skyv neglebåndene tilbake med en cuticle pusher. Cuticle tape sikrer at neglene dine er sunne og beskyttede. Derfor skal de ikke kuttes av, men bare “festes”.
  • Klipp av alle neglerøtter med neglesaks.
  • Avslutt med en god håndkrem.

Etter at neglene og hendene er tørre, kan du påføre base coat, neglelakk og topplakk


Nail Art

Nail art er kommet for å bli! Lag vakre og spennende kreative mønstre på negler. Blant annet kan du gjøre ombre-negler med en overgang eller lage forskjellige mønstre ved hjelp av tape. Hvis du ikke er interessert i nail art, men likevel ønsker en mer vågal look, kan du male noen av neglene en farge og resten en annen farge.

Delikate og lyse farger

Det er knallfarger som er populære her i sommer, og modeller går på rullebanen med vakre gule, grønne og oransje negler. Sterke farger er populære denne sommeren. Rosa er spesielt stor i år.

eclair my love sexy plunge essie on the roadie Essie garden variety 361 Essie strut your stuff 322

 

Er du mer til duse farger, er fjorårets pastelltrend fortsatt en hit.
Essie fijiblue la laessie stones n rosesessie go ginzaGoing Guru

 

Nail art ideer

e5c3f87fe86912844db35346e5fa3c99 bikini so teeny og fiji essie half and half (brugt)