Hudpleie

Slik får du huden til å passe for vinteren

Årstiden skifter og solkrem står ikke lenger øverst på hudpleielisten.For de fleste hudtyper kan overgangen fra varme og sol til regn og kulde forårsake noen problemer. Det er egentlig bare huden som minner oss om at vi må endre rutinen litt. Les sammen med dette innlegget om hvordan du “tilbakestiller” huden slik at den er […]

Årstiden skifter og solkrem står ikke lenger øverst på hudpleielisten.
For de fleste hudtyper kan overgangen fra varme og sol til regn og kulde forårsake noen problemer. Det er egentlig bare huden som minner oss om at vi må endre rutinen litt. Les sammen med dette innlegget om hvordan du “tilbakestiller” huden slik at den er klar for vinteren.


Vurder å bytte hudpleieprodukter

Hudens egne barrierer settes på prøve når temperaturen synker. For å unngå røde, irriterte kinn og ekstrem tørrhet, kan du legge til noen få hudpleieprodukter til din nåværende rutine eller bytte ut noen av produktene dine hvis “pottene” er tomme uansett.

Som alltid må huden renses, men hvis huden er veldig dehydrert kan du vurdere å bytte til et produkt som er mildere, mer nærende og nærende. Husk alltid å bruke en toner etterpå for å fjerne vann fra huden og holde hudens pH balansert.

Inspirasjon til vinterhudpleieprodukter

Det første produktet som distribueres etter rensing av huden er et serum eller ansiktsolje. I mange tilfeller er begge produktene ideelle å bruke hver for seg eller sammen når huden er tørr og utsatt for flassing.

Etter at serumet og/eller oljen er fordelt på huden, er neste steg en dag– og nattkrem. Det er alltid lurt å bruke solkrem på dagtid til tross for grått og kaldt vær. Solens stråler er konstante. For de av dere som bekjemper pigmentering i løpet av denne tiden, er det spesielt viktig å bruke solkrem i løpet av dagen.

Om natten er imidlertid bruk av solkrem forbudt og en krem ​​som kan hjelpe huden med å reparere og regenerere må brukes i stedet. Det betyr at det må være en krem ​​som inneholder noe godt: den skal styrke huden, gjøre den mer spenstig og bidra til å holde hudens naturlige barrierer intakte.

Peeling

For meg er peeling et av de viktigste elementene for sunn og vakker hud. Når du kontinuerlig eksfolierer huden din, absorberer den hudpleieproduktene dine MYE MYE bedre. Det betyr at du vanligvis trenger å bruke både serum og krem ​​i mindre mengder. I tillegg blir hudoverflaten jevnere og jevnere og hudfargen forbedres. Dette er Hvis du lider av hyperpigmentering er peeling essensielt Du kan lese mer om peeling i denne bloggen.

Maske

Ansiktsmasker kommer i alle forskjellige former og med mange forskjellige egenskaper. I høst- og vintermånedene er huden vanligvis mer utsatt og den naturlige beskyttelsesbarrieren utsettes for større belastning. Derfor er det fornuftig å bruke en nærende og nærende maske 1-2 ganger i uken. For optimal effekt er det optimalt å bruke masken umiddelbart etter peelingen.

Hos BEAUTYCOS kan du alltid kontakte kvalifiserte spesialister som vil veilede deg i bruken av dine produkter og skreddersy hudpleieprodukter til din hudtype og tilstand.