Hudpleie

Slik får du en flott sommer

Fem gode tips og triks for barbering med barberhøvel og barberskum, barbering kun med slikkepott, hårfjerning med voks, etterbehandling og det optimale resultatet. Rasieren mit Rasierer und Rasiercreme Den første metoden jeg vil introdusere for deg er kanskje allerede kjent for deg; klassikeren med barberhøvelen og barberkremen. Det positive med denne metoden er at du […]

Fem gode tips og triks for barbering med barberhøvel og barberskum, barbering kun med slikkepott, hårfjerning med voks, etterbehandling og det optimale resultatet.

Rasieren mit Rasierer und Rasiercreme

Den første metoden jeg vil introdusere for deg er kanskje allerede kjent for deg; klassikeren med barberhøvelen og barberkremen. Det positive med denne metoden er at du enkelt kan fjerne håret slik at du får vakre ben og med en god barberkrem får du en myk overflate – dessverre varer ikke resultatet lenge og du må ofte kjempe mot veksten.

Jeg vil gjerne gi deg gode råd med denne metoden, så jeg vil gjerne introdusere deg for to flotte produkter her.

Som barberhøvel kan jeg varmt anbefale Gilette Venus Close & Clean Blades, dette er de klassiske Venus barberbladene fra Gilette. Sammen med de tre bladene har barberhøvelen et fleksibelt hode som tilpasser seg og former seg etter formene dine. Jeg er også en stor fan av barberhøvelen fordi dens beskyttelsesputer sørger for en tett og sikker barbering. Dette betyr at du får en behagelig og uanstrengt opplevelse som også gir en jevn og myk følelse etterpå. Gilette Venus Close & Clean blader finner du her!

Sammen med dette produktet vil jeg anbefale Gilette Satin Care Pure and Delicate Shave Gel, en parfymefri og fargefri barberkrem som reduserer risikoen for hudirritasjon. Kremen etterlater huden din myk og er også veldig skånsom og nærende for sensitiv hud.

Gillette Satin Care Pure and Delicate barbergelé finner du her…

Bare med en barberhøvel…

Ønsker du å barbere deg uten barberkrem anbefaler jeg Gilette Venus Breeze Blades, en barberhøvel med tre barberblader som ikke krever barberkrem. Med denne høvelen er du også garantert en tett og skånsom barbering da den har integrerte gelépads som trenger inn i huden og virker nærende og beskyttende.
Her finner du Gilette Venus Breeze Blades!

Hårfjerning med voks

Hvis du vil dykke ned i voksing og unngå barberhøvelmetoden, anbefaler jeg dette produktet.

Det andre produktet jeg vil vise dere er Wax Strips Easy-Gelwax fra Veet, som passer for normal hud. Disse stripene fjerner de minste hårene, noe som gjør det enkelt å kvitte seg med gjenstridig hårvekst. I tillegg lukter Veets produkt også acaibær og sheasmør, som er fantastiske naturlige ingredienser. Det fine med pakken er at du får 2 bakteriedrepende rengjøringsservietter som kan brukes etter bruk. Easy-Gelwax voksstrimler finner du her!

Det optimale resultat

For å oppnå den ultimate sommerbruningen vil jeg vise deg en selvbruner fra Tan-Luxe: The Gradual, et multiprodukt som kan brukes på både kropp og ansikt. Det skaper en vakker og jevn glans som bygger seg opp på bare 60 minutter. Produktet er en kombinasjon av krem ​​og olje, så huden din blir godt pleiet mens fargen utvikler seg. Produktet er spesielt godt å bruke etter Australian Gold-kremen, da du kan oppnå det optimale resultatet ved å fukte hele kroppen før du påfører selvbruneren – spesielt hæler, knær, hender og andre områder hvor du er spesielt tørr. Finn The Gradual her!