Hudpleie

Slik får du den perfekte neglelakken

Hva er mer irriterende enn å møysommelig påføre neglelakk og det flasser av dagen etter? Vi har samlet noen gode tips for å sikre at neglelakken din holder seg vakker lenger. Før du begynner å bruke selve neglelakken, er det lurt å få kontroll på neglebåndene. Dette gjør du ved å bruke en god neglebåndsfjerner […]

Hva er mer irriterende enn å møysommelig påføre neglelakk og det flasser av dagen etter? Vi har samlet noen gode tips for å sikre at neglelakken din holder seg vakker lenger.

Før du begynner å bruke selve neglelakken, er det lurt å få kontroll på neglebåndene. Dette gjør du ved å bruke en god neglebåndsfjerner på neglebåndene og deretter skyve neglebåndene tilbake med en neglebåndsskyver. Vi anbefaler en gummikutikula pusher slik at den ikke riper neglen under prosessen. Når dette er gjort, vil neglene dine se mye vakrere og elegantere ut. Alternativt kan du bruke en alt-i-ett cuticle pusher.

– Fil så neglene. Ved filing, prøv å bare file i én retning – gjerne samme retning og form som fingertuppen. Det er viktig å ha en god fil som ikke sliter neglene. Vi anbefaler denne neglefilen, som er laget av glass og finnes i forskjellige farger.

– Det neste viktige steget for ekstra vakker neglelakk er en god base coat. En base coat gir neglelakken en spesielt god sjanse til å vare lenger. Et ekstra pluss ved å bruke en base coat er at den ikke misfarger neglene dine. Påfør baselakken på neglene og la den tørke i noen minutter.

– Da må du begynne med neglelakken. Neglelakken må påføres i 3 lange strøk, start fra midten og forlenger børsten til spissen av neglen. Lag så en lang strek på hver side. Pass på at de er tynne lag. Da tørker malingen raskere og ser penere ut. Gjenta når neglelakken er tørr.

– Når du er ferdig med å påføre neglelakken, avslutt prosessen med et toppstrøk. Påfør topplakken på samme måte som neglelakken, men kjør til slutt børsten over kanten av neglespissen. Dette vil forhindre at neglelakken begynner å sprekke i kanten. Denne topplakken er full av glans og tørker også raskt.

essie go go geisha