Hudpleie

Skjem bort dine hardtarbeidende føtter

Hvor ofte har du egentlig tid til å skjemme bort føttene dine? Nesten aldri. Vi reiser mye fordi vi alltid har mye å gjøre, som jobb, barn, shopping, rydding osv. I vår hektiske hverdag tar vi vanligvis føttene våre for gitt og bryr oss ikke ordentlig om dem. Nå er tiden inne for å gi […]

Hvor ofte har du egentlig tid til å skjemme bort føttene dine? Nesten aldri. Vi reiser mye fordi vi alltid har mye å gjøre, som jobb, barn, shopping, rydding osv. I vår hektiske hverdag tar vi vanligvis føttene våre for gitt og bryr oss ikke ordentlig om dem. Nå er tiden inne for å gi dem litt ekstra så de er klare for sommeren.

Her finner du instruksjoner om hvordan du tar vare på føttene. Du kan velge å følge hele veiledningen eller bare bruke de punktene du finner best egnet for føttene dine.

Hjemme-spa-guide for føttene dine

  • Begynn med å file bort all hard hud, bruk enten en grov og fin fil eller en elektrisk fil
  • Klipp og fil neglene
  • Unn føttene dine et fotbad med varmt vann.
  • Bruk en god skrubb for å fjerne eventuelle døde hudceller.
  • Etter at du har fjernet alle de døde hudcellene, trenger føttene rikelig med fuktighet.
  • Til slutt, legg til en vakker og frisk vårfarge på neglene.

Etter å ha gitt føttene en fin behandling, anbefales det at du sørger for at de holder seg rette. Dette er enkelt å gjøre med et enkelt lite tips.

Enten om morgenen eller kvelden kan du ta en fotfil og file bort hard hud. Avslutt deretter med en fotkrem. Hvis du gjør dette kontinuerlig vil du holde problemet lavt. Påfør til slutt Vaseline Pure Petroleum Jelly – Original på filetområdene. Dette vil sikre at føttene dine alltid ser vakre ut og føles godt tatt vare på.