Hårpleie

Schwarzkopfs tips: Hvordan få vakkert platinablondt hår hjemme

Har du drømt om vakkert platinablondt hår lenge, men kanskje ikke vært sikker på hvordan du skal oppnå det hjemme? Her finner du alt du trenger å vite før du farger platinablond!

Har du drømt om vakkert platinablondt hår lenge, men kanskje ikke vært sikker på hvordan du skal oppnå det hjemme? Her finner du alt du trenger å vite før du farger platinablond!

Kan håret mitt bli platinablondt etter bleking?

Det første du må undersøke er om håret ditt kan oppnå en så lys farge med bleking. Dette er vanligvis mulig hvis din naturlige hårfarge er lys og håret generelt er sunt og ikke allerede er farget.

Hvor mange nivåer lysere bør jeg velge?

Selv om vi ofte snakker om “å dø hår” når vi går over til blondt hår, er det faktisk ikke helt sant. Blekemiddel inneholder ikke fargestoffer, men inneholder blekemidler som hydrogenperoksid. I løpet av denne prosessen endrer håret farge – fra sin naturlige farge til blond gjennom flere nyanser av rødt, oransje og gult.

Du bør derfor spørre deg selv hvor mange steg som er nødvendige for å oppnå ønsket resultat. Dette avhenger av din grunnfarge (nåværende hårfarge). For eksempel kan Schwarzkopfs L101 Silver Blonde brukes på lysblondt til mørkblondt hår og lysner opp til 8 nivåer, og etterlater håret med kjølige blonde undertoner.

Hvis din naturlige hårfarge er mørkere enn mørk blond, må du kanskje gå gjennom noen runder med bleking før du får resultatet av drømmene dine. Husk å ta vare på det blekede håret ditt med ekstra fuktighets- og pleieprodukter og ikke bleke håret for ofte.

Kanskje du tror at platinablondt hår ikke er riktig for deg, men du vil fortsatt være blond? Det er ikke noe problem, for Schwarzkopf har det komplette utvalget av blekeprodukter for hjemmet for å matche grunnfargen din. Nivåene varierer fra 4-9 blekenivåer. Følg produktbeskrivelsene og instruksjonene for å oppnå ønsket resultat.

Whitening (lyser 7-9 nivåer)
Blonde L1
Blonde L1+
Blonde L1++

Afblgning der hjemme

Høydepunkter/streker (lysner 4-6 nivåer)

Blonde M1
Blonde M3+

Striber der hjemme