Hårpleie

Sannheten om Olaplex nr. 3 – Vi testet det!

Slik høres det ut fra profesjonelle frisører over hele verden. Olaplex er en behandling som har blitt svært kjent og anerkjent på få år. Men hvorfor? Du har kanskje, som meg, satt deg i frisørstolen og hørt frisørens preken om hvor fantastisk en Olaplex-hårkur skal være for håret ditt. Og du tenkte sikkert «Er det […]

Slik høres det ut fra profesjonelle frisører over hele verden. Olaplex er en behandling som har blitt svært kjent og anerkjent på få år. Men hvorfor? Du har kanskje, som meg, satt deg i frisørstolen og hørt frisørens preken om hvor fantastisk en Olaplex-hårkur skal være for håret ditt. Og du tenkte sikkert «Er det verdt pengene?».

“En mirakelkur for håret”

Jeg testet hårkuren Olaplex og ble klokere! Så jeg håper dette innlegget gjør deg litt klokere også. Men først, det grunnleggende…

Hva er Olaplex?

Olaplex er det eneste produktet på markedet som bruker et helt spesielt molekyl for å gjenoppbygge de ødelagte svovel- og saltforbindelsene i håret. Når håret utsettes for varme og kjemiske behandlinger, blir det svakere og deretter utsatt for brudd. Bruk av Olaplex reduserer imidlertid skaden betydelig.

Alle produktene inneholder samme hovedingrediens, men i ulike doser. En hel Olaplex-behandling består av tre trinn. Utgangspunktet er Olaplex No. 1 og 2, som er designet for profesjonell salongbruk. Det siste trinnet, Olaplex No. 3 er beregnet for senere hjemmebruk. Du kan imidlertid også kjøpe alle produkter til hjemmet og eksperimentere med produktene selv, på eget ansvar.

Du finner alle Olaplex-produkter her…

Trinn 1 og 2: Olaplex nr. 1 + Nei. 2

Hvis du ønsker å ta ekstra vare på håret i forbindelse med en kjemisk behandling, kan Olaplex No. 1 og 2 passer akkurat for deg. Olaplex nr. 1 Bond Multiplier brukes i forbindelse med kjemiske behandlinger og har som mål å beskytte og reparere håret under behandlingen. Olaplex nr. 2 Bond Perfector brukes etter kjemisk behandling for å gjenopprette hårets styrke og struktur. Det er ikke et krav at du har gjennomgått kjemisk behandling for å bruke produktene, men det er her du virkelig kan kjenne forskjell. Begge produktene kan imidlertid også brukes som frittstående dersom håret ditt er skadet og trenger en boost.

Trinn 3: Olaplex nr. 3

Olaplex No 3 Hair Perfector er det tredje trinnet i prosessen. Den kan med fordel brukes etter trinn 1 og 2 da dette forlenger effekten. Den er spesialdesignet for hjemmebruk og passer for alle hårtyper. Best for skadet og skadet hår. Produktet er en nærende og styrkende hårkur. Olaplex kan imidlertid ikke sammenlignes med andre kurer fordi det har en langvarig effekt, i motsetning til en vanlig kur som ofte har en forbigående effekt.

Og nå til hva det egentlig handler om…

Den store testen – fungerer det?

Jeg har Olaplex nr. 3 testet!

Etter noen kalde vintermåneder uten noen frisørbehandling var håret mitt blitt tørt og matt. Etter å ha brukt Olaplex-behandlingen i 4 uker, ser håret mitt allerede mye mer levende og sunt ut. Til hverdags føner og retter jeg håret fordi det har en tendens til å bølge noen steder – men det er ikke lenger nødvendig i det hele tatt. Det har blitt mye lettere å gre håret og jeg har færre flisete tupper.

Så bunnlinjen er JA – det fungerer og jeg synes det er verdt pengene! Så hvis du farger håret eller bruker en hårføner/retteretang daglig, kan dette produktet bli din nye beste venn. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere at effekten vil være den samme for deg som den var for meg, da alt hår er individuelt og resultatet avhenger av hårets historie.

Før og etter

Begge bildene ble tatt etter å ha vasket og fønet håret mitt. Jeg brukte ingen rettetang eller myknere. Etter bare 4 uker med bruk av Olaplex No. 3!

Bruk av Olaplex No. 3

  • Påfør behandlingen i håndkletørt hår og la det virke i 10 til 30 minutter. Jeg fordelte produktet gjennom håret med en kam.
  • Skyll ut behandlingen og vask håret som vanlig. Her anbefales det å bruke Olaplex shampoo og balsam for å oppnå optimal effekt. Men du kan også bruke din vanlige sjampo og balsam uten problemer.
  • Bruk behandlingen en gang i uken. Hvis håret ditt er veldig skadet, anbefales det å bruke det tre ganger i uken. Holdbarheten til produktet avhenger av hvor langt håret ditt er og hvor mye hår du har og hvor ofte du bruker behandlingen.

Finn Olaplex nr. 3 her!