Hudpleie

Øyeposer og mørke sirkler – Veiledning for øyekrem

Tunge og mørke ringer under øynene er bare ikke så bra. De fleste av oss er kjent med mørke ringer eller poser under øynene, forhøyede øyekonturer og begynnelsen på linjer og rynker. Det er ofte det første vi ser når vi ser i speilet om morgenen. Vi kan føle oss godt uthvilte, men bare ikke […]

Tunge og mørke ringer under øynene er bare ikke så bra. De fleste av oss er kjent med mørke ringer eller poser under øynene, forhøyede øyekonturer og begynnelsen på linjer og rynker. Det er ofte det første vi ser når vi ser i speilet om morgenen. Vi kan føle oss godt uthvilte, men bare ikke se på det. Og vi vet at når du står der, er tanken som går gjennom hodet ditt: “Jeg burde gjøre noe.” Vi har gjort det enkelt for deg å komme i gang.

Testet øyekremer

Over tid har vi testet nesten alle øyekremer du kan tenke deg, og nå er vi her for å veilede deg om hvordan du finner den beste øyekremen som passer ditt øyeparti.

Tørr hud

Alle øyekremer gir fuktighet. De fleste produkter har som regel alltid flere funksjoner. En populær av denne typen er øyekremen fra Clinique – All About Eyes. Det øker fuktighetsnivået og forhindrer tap av fuktighet. Hvis øyeområdet er ekstremt tørt, anbefales det å velge det i den rike versjonen.

Mørke ringer under øynene

En god øyekrem kan være vanskelig å finne og ønsker du å tørke bort mørke ringer her og nå, anbefales det å komplementere den med en pleiende concealer. Kombinasjonen av den effektive BABOR SeaCreation – The Eye Cream og The Balm Concealer er enestående. Øyekremen reduserer mørke ringer, hevelser og skygger under øynene. Den trekker raskt inn og du kan derfor enkelt påføre concealeren rett etterpå. Balm Concealer gir fullstendig dekning, og gir deg et feilfritt resultat. Den har også en anti-rynkeformel som holder huden frisk hele dagen.

Poser under øynene

Noen opplever at huden hele tiden er hoven, mens andre bare har problemet når de står opp. Ofte er årsaken væske som har samlet seg under huden, men heldigvis kan vi fjerne væsken med litt innsats. Babor Skinovage Cooling Eye Gel er en kjølende og oljefri øyegelé for hovne øyeområder. Det er bra for kontaktlinsebrukere, og mange menn er fornøyd med gelkonsistensen. Du kan oppgradere øyerutinen med et øyeserum

EXUVIANCE AF Vitamin C20 Serum Capsules påføres med små perler som hjelper til med å drenere væske og har en fin kjølende effekt. En studie utført av Exuviance viste at 90 % av brukerne fant poser under øynene redusert innen 4 timer etter påføring av produktet.

Fine linjer

Når de første linjene vises, er det viktig å doble innsatsen, spesielt hvis du ikke tidligere har tatt vare på huden rundt øynene.

Babor Anti-Wrinkle Eye Fluid har en oppstrammende og utjevnende effekt på øyeområdet og reduserer forekomsten av fine linjer og rynker. Den fukter og beskytter mot aldring av huden forårsaket av UV-stråler. Den rullende applikatoren gir kremen en ekstra drenerende effekt. I tillegg til en øyekrem anbefales det kun å bruke et øyeserum under for å gi huden den ultimate behandlingen.

Bioeffect EGF Eye Serum er et effektivt anti-aldringsserum som er spesielt utviklet for det sensitive øyeområdet.

Applikatoren på produktet er en liten “rulle” som har en kjølende effekt som er stimulerende og forfriskende. Produktet inneholder anerkjente EGF-ingredienser og er helt fri for parabener, alkohol og olje.

Linjer og rynker

Finnes det en oppstrammende øyekrem som virker? Ja, det er det!

Alt kroppen produserer bremses litt etter hvert som vi blir eldre, men det betyr ikke at du ikke kan hjelpe huden på vei.

Den har fortsatt sin effektive absorpsjonsevne og du kan derfor tilføre noe av det huden mangler via serum og krem. Biotherm Eye Cream er en aktiv anti-aldring øyekrem som reduserer fine linjer og rynker. På grunn av silisiuminnholdet har den en optisk her-og-nå-effekt. Formelen med hydroksyprolin stimulerer cellefornyelsen i huden og har derfor en antialdringseffekt.

Lancome Eye Cream – Multiple Lift Ultimate Rejuvenating Eye Duo er en luksuriøs oppstrammende krem ​​som også kan brukes hele måneden mot rynker.

Hvis du vil ha det ultimate, er Babor HSR Lifting Extra Firming Eye Cream noe for deg. Dette er crème de la crème av Babor-øyeprodukter. Den er for den modne damen som ønsker en effektiv, oppstrammende og mykgjørende øyekrem. HSR har et avansert kompleks med fokus på løft.