Vakre øyne

Øyenvippeserum – Få vakre lange vipper med riktig øyenvippeserum

Vil du ha lange vakre øyevipper? Vi har satt sammen den perfekte guiden for deg! Her i bloggen vår finner du oppskriften på dine naturlige lange øyevipper. Vi hjelper deg videre.

Vil du ha lange vakre øyevipper? Vi har satt sammen den perfekte guiden for deg! Her i bloggen vår finner du oppskriften på dine naturlige lange øyevipper. Vi hjelper deg videre.

Hva inneholder øyenvippeserum?

Generelt nærer øyenvippeserumet vippehårene dine ned til roten, noe som gjør vippene dine lengre, mørkere og sterkere. Serumet forvandler derfor øyevippene dine til utrolig vakre vipper.

Hvordan hjelper øyenvippeserum?

Allerede etter 4-8 uker vil du se en forskjell. Du vil ikke bare se det, men også føle det. Øyevippene dine vil se sterkere og vakrere ut. Noen ganger kan du føle endringen etter bare fire uker.

Hvilket er det beste øyenvippeserumet?

Hos BEAUTYCOS tilbyr vi de mest populære og beste øyenvippeserumene:

Alle tre produktene inneholder rike egenskaper. Hvis du leter etter veganske produkter, er RevitaLash og Sanzi Beauty 100% veganske. Nedenfor finner du mer informasjon om hvert produkt. For eksempel hva vippeserumene inneholder og hva de hver gjør bra for vippene dine.

RevitaLash Øyenvippeserum – RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

RevitaLash - Wimpernserum

Revitalash er et av de mest populære merkene på markedet. Øyenvippeserumet består av nærende ingredienser som gir en balansert kombinasjon. Denne kombinasjonen er både effektiv og skånsom mot vippene.

RevitaLash har blitt testet og brukt av mange over hele verden, og har ført til gode resultater. Se dette resultatet som taler for seg selv.

revitalash_vorher und nachher

Revitalash Eyelash Conditioner er tilgjengelig i 3 forskjellige størrelser. Her kan du se en omfattende oversikt over holdbarheten til de forskjellige størrelsene:

Ingredienser:

Biotinoyl Tripepdide-1 – Denne ingrediensen fremmer hårvekst ved å stimulere hårsekkene. Biotin (vitamin B7) – Dette bidrar til å forlenge hårets livssyklus ved å styrke øyevippene. Calendula ekstrakt – Calendula ekstrakt gir næring til hudcellene. Ginsengekstrakt – Ekstraktet av ginseng gir ekstra styrke, noe som gjør øyevippene enda tykkere.

Finn her RevitaLash vippeserum – RevitaLas Advanced Eyelash Conditioner.

M2 Beauté Eyelash Serum – Øyenvippeaktiverende serum

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

De siste årene har M2 Beauté blitt et populært merke og har blitt manges favorittvippeserum med god grunn. M2 Beauté har blitt dermatologisk testet og vurdert som “ekstremt bra”.

Innholdet i M2 Beauté inneholder nærende ingredienser som styrker og stimulerer øyevippene. Spesielt den naturlige veksten av hårrøttene fremmes ved å aktivere både de aktive og inaktive hårrøttene i øyevippene. Derfor oppnås et resultat av lengre, mørkere og mye sterkere vipper, noe som i tillegg gir volumet.

Ingredienser:

Norbimatoprost – Ingrediensen aktiverer den naturlige veksten av øyevippene. Biotin (vitamin B7) – Dette bidrar til å forlenge hårets livssyklus. Hyaluronsyre – Øyevippene holder seg sterke og sunne. Prodew 500 – Binder fuktighet. Hydrolysert glykosaminoglykan (GAG) – Denne ingrediensen gjør øyevippene fleksible ved å tilføre fuktighet og styrke.

Finn her M2 Beauté – Eyelash Activating Serum

revitalash vor und nachher
Vor und nach der Verwendung von RevitaLash Wimpernserum

Hos BEAUTYCOS elsker vi alle tre vippeserumene og sørger for at de alle er godt testet. Vi håper at etter å ha lest dette blogginnlegget, vil du tørre å starte din egen vippereise. Vi er helt sikre på at du vil oppnå fantastiske Bambi-vipper som er ganske uimotståelige.

Bli inspirert av BEAUTYCOS og finn hele utvalget av øyevippeserum her

Hvis du leser videre her, vil du finne:

  • Bruk av øyenvippeserum
  • Bruk av øyenvippeserum for øyenvippeforlengelser
  • Bruk av øyenvippeserum for følsomme øyne

Hvordan bruke øyenvippeserum??

Det samme gjelder for alle tre produktene: Øyenvippeserumet skal helst påføres en gang om dagen og på rene vipper. Det er derfor viktig at du ikke bruker sminke umiddelbart etterpå. På denne måten fungerer serumet optimalt. Øyenvippeserumet må påføres helt inne i øyevippene ved den øvre vippekanten.

Vi anbefaler at du bruker serumet på rensede vipper. Serumet kan gjerne virke hele natten og gjøre underverker for vippene dine.

Bruk av øyenvippeserum for øyenvippeforlengelser

Hvis du allerede bruker øyenvippeforlengelser, er det lurt å bruke øyenvippeserum. Dette er fordi det er vanskelig for de naturlige vippene å bruke øyenvippeforlengelser. De falske øyevippene kan legge mye stress på de naturlige øyevippene. De
naturlige vippene kan bryte av eller falle av raskere. Derfor er det en utrolig god måte å styrke dine egne øyevipper, spesielt med øyevippeserumet når du bruker falske øyevipper.

Bruk av øyenvippeserum for følsomme øyne

Hvis du har veldig følsomme øyne, kan du alltid teste øyenvippeserumet før bruk. For eksempel på hånden din. For å være på den sikre siden er både RevitaLash og Sanzi Beauty 100% veganske, uten parfyme og parabener. På denne måten unngår du svie og rødhet hvis du ikke får serumet direkte i øyet.

Alle øyenvippeserumene vi selger i Europa er naturlig godkjente produkter.

Lykke til med øyenvippereisen din. Vi håper at guiden har hjulpet deg, og at du nå allerede forvandler vippene dine til helt uimotståelige lange vipper.