Hårpleie

NEW Curly Girl

Jeg ble en Curly Girl fordi håret mitt alltid var krusete og så slitt ut. Til å begynne med var det veldig forvirrende, og jeg kunne ikke finne ut hvordan jeg skulle gjøre det ved å bruke curly girl-metoden. Etter å ha kommet til Beautycos, opplevde jeg en hyggelig overraskelse. Bloggen hjalp meg mye og […]

Jeg ble en Curly Girl fordi håret mitt alltid var krusete og så slitt ut.

Til å begynne med var det veldig forvirrende, og jeg kunne ikke finne ut hvordan jeg skulle gjøre det ved å bruke curly girl-metoden. Etter å ha kommet til Beautycos, opplevde jeg en hyggelig overraskelse. Bloggen hjalp meg mye og støttet meg. Det er også en hel side med godkjente Curly Girl-produkter…fantastisk. Blir det lettere nå?

Godkjente Curly Girl sjampoer og balsam finner du her!
Godkjente Curly Girl stylingprodukter finner du her!

Hvorfor ble jeg en krøllete jente?

Jeg ble en Curly Girl fordi håret mitt alltid var krusete og så slitt ut. Jeg ble inspirert av en venninne som anbefalte Curly Girl-metoden til meg fordi hun prøvde den selv og hadde suksess med den. Hver måned kan jeg se at krøllene mine blir mindre krusete!

Hvordan gjør jeg det?

Jeg testet håret før jeg startet og skjønte raskt at håret mitt manglet fuktighet. Noe som ikke var en stor overraskelse siden håret mitt alltid har vært krusete og utslitt.

Jeg husket forrige gang jeg vasket håret og deretter prøvde forskjellige produkter som inneholdt mer fuktighet til håret. Jeg vasker alltid håret med varmt vann først og skyller det deretter med kaldt vann. Dette hjelper håret mitt å holde på fuktigheten lettere. Jeg er veldig fornøyd med produktene fra Moroccanoil. Jeg føner håret med en diffusor med lav varme eller bruker et mikrofiberhåndkle for å tørke det.