Hudpleie

Murad Hudpleie

Dr. Murad består av en hudpleieserie med individuelle linjer for ulike hudtyper og hudtilstander. Dette betyr at du kan skreddersy hudpleieproduktene dine for å passe deg og din hud. Dr. Murads historie Dr. Murad er en inspirerende mann som legger vitenskapen og hjertet bak den verdensberømte Murad-hudpleien. Hans oppdrag er å skape vakker hud, og […]

Dr. Murad består av en hudpleieserie med individuelle linjer for ulike hudtyper og hudtilstander. Dette betyr at du kan skreddersy hudpleieproduktene dine for å passe deg og din hud.

Dr. Murad BLog Billede

Dr. Murads historie

Dr. Murad er en inspirerende mann som legger vitenskapen og hjertet bak den verdensberømte Murad-hudpleien. Hans oppdrag er å skape vakker hud, og med vakker hud betyr Howard sunn hud. I 1989 lanserte Murad Skin Care det første kliniske hudpleiemerket og endret øyeblikkelig måten verden så på hudpleie. Murad skal være tilgjengelig for alle som ønsker å forbedre huden sin på en sunn og bærekraftig måte. Med mer enn 28 års erfaring innen innovativ og avansert hudpleie, er Murad en perfekt kandidat for profesjonell hudpleie for enkeltpersoner.

Gode ​​Murad-tilbud

Vår misjon hos BEAUTYCOS er å sikre at du får de beste produktene til den beste prisen. Du kan derfor kjøpe Murad-produkter billig i vår nettbutikk når som helst.

Kom i gang…!

Har du lyst til å prøve en Murad-krem, et Murad-serum eller noe helt annet, har vi laget en liten oversikt for deg hvor du enkelt kan finne de riktige produktene for din hudtilstand.

For dehydrert hud

Murad Renewing Cleansing Cream

Murad Hydrating Toner

MURAD Resurgence Rapid Collagen Infusion

MURAD Environmental Shield Vita-C Eyes Dark Circle Corrector

MURAD Resurgence Retinol Youth Renewal Night Cream

For uren hud

Murad Blemish Control Clarifying Cleanser

Murad Blemish Control – Clarifying Mask

Murad – Rapid Relief Spot Treatment

For sensitiv hud

Murad Hydrating Toner

For pigmentert hud

Murad White Brilliance Cleansing Cream

Murad E-Shield Essential-C Toner

 

Husk alltid solbeskyttelse på dagtid  …finn her