Hudpleie

Møt Niacinamid: Vitaminet som løser alle dine hudproblemer

Vi leter alle etter det. Kuren og løsningen som løser alle utfordringer med et fingerknips. Det er sjelden, om ikke umulig, å finne en super sveitsisk hærkniv som denne som motvirker alt. Hvis problemene dine ikke først og fremst er hudrelaterte, kan niacinamid være helten din! Niacinamid, hva er det?  Niacinamid er en undertype av […]

Vi leter alle etter det. Kuren og løsningen som løser alle utfordringer med et fingerknips. Det er sjelden, om ikke umulig, å finne en super sveitsisk hærkniv som denne som motvirker alt. Hvis problemene dine ikke først og fremst er hudrelaterte, kan niacinamid være helten din!

Niacinamid, hva er det? 

Niacinamid er en undertype av vitamin B, som er et essensielt element for kroppen for å gi energi, fokus, opprettholde magebalansen og mer – inkludert for helsen til huden din. Niacinamid kan finnes og absorberes naturlig i kjøtt, melk og utvalgte grønnsaker, men noen ganger kan kroppen mangle ekstra tilskudd. Vitaminet er naturlig og derfor ufarlig for menneskekroppen, men brukes ofte i kremer og hudprodukter på grunn av dets forebyggende egenskaper.

Hudmirakel mot mange problemer

Grunnen til populariteten er at effekten og fordelene med niacinamid er forskjellige. En av dem er hva den kan gjøre for helsen til kroppen og sinnet når den konsumeres gjennom mat. Som et supplement kan det også være en mirakelkur for huden. Niacinamid har vist seg å redusere omfanget av akne, tørrhet, rynker, rosacea, rødhet, tap av elastisitet, hyperpigmentering og matthet i brukernes hud. I tillegg er vitaminet skånsomt for kroppen, slik at det ikke irriterer eller påvirker huden negativt ved bruk.

Bruk niacinamid selv i solen

Niacinamid har en nøytral pH-verdi, absorberes lett inn i huden og har en beskyttende effekt. Det er derfor tilrådelig å bruke produkter som inneholder dette stoffet hvis huden din har lidd av solen. Her kan den reparere og redusere skadene som kan ha oppstått under varme stråler. Du må imidlertid være nøye med å velge et produkt med riktig intensitet dersom du skal behandle og reparere soleldet hud. Konsentrasjonen av niacinamid bør være minst 5 % for best mulig effekt. I mange andre tilfeller kan det være nok at hudproduktet ditt inneholder bare 2 %.

Finn de riktige produktene  

Det finnes et hav av hudpleieprodukter du kan bruke hvis du vil hjelpe og forbedre helsen til huden din. BEAUTYCOS har et bredt utvalg av forskjellige typer niacinamidserum, kremer, lotioner og geler. Se noen av våre utvalgte favoritter nedenfor:

Niacinamid som et antialdringsprodukt 

Sanzi Beauty har en ansiktskrem mot aldring som er perfekt for deg som ønsker å dra full nytte av dens helbredende og forbedrende egenskaper for å jevne ut linjer og rynker. Se den her…

Bekjempe tørke 

Niacinamid fungerer også godt som en fuktighetsgivende hudtonic, mykgjør og forbedrer hudens overflate. Her kan vi anbefale Moisurizing Lotion fra Codage, som også inneholder hyaluronsyre.

Skånsom reparasjon etter sterk sol

Til slutt kan du også nyte vitaminet i en kjølende og reparerende after-sun gel. Minetan har en Replenishing Rapid Recovery After Sun Gel som både er beroligende for huden og fuktighetsgivende.

Selvfølgelig kan du også bla gjennom vårt enorme utvalg av niacinamidprodukter her.