Hudpleie

Må-ha hudpleie for sensitiv hud

De fleste opplever rød, tørr og flassende hud en eller flere ganger i løpet av livet. Huden kan bli irritert av mange årsaker. Blant annet skiftende værforhold, alder, livsstil eller miljøpåvirkninger. Imidlertid lider mange av sart og sensitiv hud som krever spesiell pleie og oppmerksomhet.

De fleste opplever rød, tørr og flassende hud en eller flere ganger i løpet av livet. Huden kan bli irritert av mange årsaker. Blant annet skiftende værforhold, alder, livsstil eller miljøpåvirkninger. Imidlertid lider mange av sart og sensitiv hud som krever spesiell pleie og oppmerksomhet.

Halvparten av voksne kvinner tror de har sensitiv hud. Prikking, svie, rødhet og kløe er bare noen av symptomene som indikerer at huden er i ubalanse.

Det kan imidlertid være vanskelig å navigere i det brede utvalget av hudpleieprodukter spesielt utviklet for sensitiv hud. Derfor tilbyr vi her vårt utvalg av nøye utvalgte produkter som er ideelle for deg med sensitiv hud.

SOS-hjelp for sart og sensitiv hud

En god rensemelk og ansiktstoner

Babor Gentle Cleansing Cream er generelt egnet for alle hudtyper, men dens milde ingredienser som ingefær og panthenol gjør den spesielt egnet for sart og sensitiv hud. Den er behagelig å påføre på huden og har en beroligende effekt. Roseolje og Moringa-treekstrakter bidrar til å myke opp huden og opprettholde fuktighetsnivået, slik at du unngår tørr og stram hudfølelse. Et smart tips er at denne rensemelken også kan brukes som sminkefjerner. Denne inneholder heller ingen kjemisk tilsatt parfyme, som mange med sensitiv hud kan reagere på.

Babor Cleansing Thermal Toning Essence er en toner for alle hudtyper. I likhet med rensemelken fra samme serie er denne ansiktstoneren spesielt egnet for sart hud da den er alkohol- og parfymefri. Det kan være vanskelig å finne en toner uten alkohol, siden den en gang ble ansett som en essensiell ingrediens i en toner. I stedet ble det brukt andre ingredienser i dette produktet som også balanserer PH-verdien til hudoverflaten, fukter og forbereder huden for etterfølgende pleie. Denne ansiktstoneren fjerner også kalkrester på huden, beroliger og styrker de naturlige hudbarrierene.

Skærmbillede 2018-07-13 kl. 11.49.04

Har du sensitiv hud kan du bruke en mild peeling

Mange er redde for å bruke peeling og peeling hvis de har sensitiv hud, og det er forståelig. Spesielt peelinger kan være svært harde på huden og gi ekstra belastning på sensitiv hud. Men Murad skapte Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel, som er en mild form for peeling. Det er et unikt 2-trinns system som skånsomt eksfolierer huden, minimerer fine linjer og rynker og foredler hudens tekstur. Den inneholder blant annet aloe vera og vitamin B3, som myker og pleier huden i dybden og beroliger huden når den virker stresset.

Murad Age Reform Hydro-Glow

Ampuller er spesielt egnet for sensitiv hud

Babor har utviklet et ampullekonsentrat spesielt for deg med sensitiv og stresset hud, som kommer fra “Sensitive”-serien. Settet inneholder 7 ampuller som styrker hudens forsvar og lindrer hudirritasjoner. Ampullene virker både avstressende og beroligende på huden og reduserer rødhet og irritasjon.
Etter bruk fremstår huden mindre delikat og virker rolig og avslappet med en jevn overflate.

Babor ampoule concentrates ansitive stop stress fluid 7 x 2ml

En god ansiktskrem er viktig

I tillegg til å pleie den, må ansiktskremen din også beskytte huden mot miljøpåvirkninger, noe som er veldig viktig for deg med sensitiv hud som er lett utsatt for miljø- og værpåvirkninger. Babor Essential Care Sensitive Cream er spesialdesignet for deg med sensitiv og sensitiv hud. Den jobber aktivt for å redusere irritasjon og gjenopprette hudens naturlige balanse.
Kremen inneholder blant annet aloe vera, som gir den sarte huden mye fukt og pleie og lindrer stress og irritasjon. Den har ikke bare en beroligende effekt på huden, men holder også huden frisk.
Kremen inneholder heller ikke tilsatt parfyme eller fargestoffer

.

Hvis du merker ett eller flere av disse tegnene, kan du ha øm og sensitiv hud

  • Huden klør og føles tørr og stram
  • Huden føles stram og/eller brenner
  • Huden din er utsatt for rødhet
  • Du har rødt utslett og røde betente kviser
  • Huden angripes og irriteres lett av skiftende værforhold