Hudpleie

Les alt om høstens foundation-trend

Den naturlige makeup-looken er tilbake, og nå handler det ikke lenger om å ramme inn ansiktet med kontur. Sminkefri look er tilbake! Les dette innlegget for å lære hvordan du får mest mulig ut av foundationen din og skaper et naturlig utseende slik at du kan bli den beste versjonen av deg selv. Få mest […]

Den naturlige makeup-looken er tilbake, og nå handler det ikke lenger om å ramme inn ansiktet med kontur. Sminkefri look er tilbake! Les dette innlegget for å lære hvordan du får mest mulig ut av foundationen din og skaper et naturlig utseende slik at du kan bli den beste versjonen av deg selv.

Få mest mulig ut av huden din

Når vi ser på de siste skjønnhetstrendene denne høsten, er det tydelig at ansiktet vårt ikke lenger trenger å være innrammet med kraftige konturer, bronzer og highlighter – og det høres veldig enkelt ut, ikke sant? Men jeg skal vise deg nøyaktig hvordan du unngår en “over-sminke”-look i denne artikkelen.

Utseendet uten sminke

Denne nye trenden er spesielt tydelig i foundations, hvor målet nå er å oppnå en litt jevn finish på ansiktet slik at det ikke ser ut som det er sminket. Dette er noe jeg personlig er en stor fan av! Ikke bare vil du spare mye tid om morgenen, men du vil også oppnå det naturlige utseendet som nesten alle av oss drømmer om.

Et godt utgangspunkt for stiftelsen

For å skape et lett og feilfritt utseende med foundationen din, må du sørge for en god base. Dette gir de beste forutsetningene for et varig vakkert resultat

Derfor bør du rengjøre huden daglig og ideelt sett bruke en god peeling og rikelig med fuktighet. Dette sikrer de beste forholdene for huden din og skaper en god base for din foundation. Etter at du har laget en god base, må du bestemme deg for hvor mye fuktighet huden din faktisk trenger.

Pleier du å ha tørr hud, kan du bruke både serum og krem ​​før du legger foundation – selv om du bør være klar over at de fleste foundations i dag allerede har en fuktighetsgivende egenskap. Spesielt hvis du velger en BB-krem eller foundation med lett dekning.

Naturlig finish

Hvis du vil følge trenden med en naturlig makeup-look, må du se etter en foundation med lett dekning. Dette skaper en naturlig, lite dekkende finish som jevner ut hudtonen, men som likevel lar deg se fregner og hudens undertone.


Inglot HD Perfect Coverup Foundation.

Denne foundationen tilpasser seg hudtonen din, skaper naturlig dekning av huden og skjuler effektivt ufullkommenheter og misfarging. Den motvirker også et skinnende utseende og bevarer den naturlige fuktighetsbalansen. Et annet pluss er at denne foundationen er dermatologisk testet, hypoallergen og parabenfri. I tillegg er den beriket med HD-pigmenter, hvitt trøffelekstrakt og E-vitaminer, som sammen gir huden en jevn, næret og naturlig finish. Den kan også brukes av alle hudtyper, også de mest sensitive.

Finn den her

Bland, bland, bland

Noen av dere kan kanskje teknikken allerede, men for de av dere som ikke kan er dette et godt tips! Mange foundations gir en enda vakrere finish når du blander dem med enten krem, serum eller olje.

Din foundation og hudplejeprodukter kan du med fordel mixe sammen på din håndryg, da din hånd vil afgive varme til produkterne, således at makeuppen smelter bedre sammen med din hud. På denne måde opnår du en endnu mere naturlig finish.

Bruk en ansiktsspray

Etter påføring av foundation kan du med fordel bruke en ansiktsmist. Dette gir huden et fullt løft og forbedrer teksturen til sminkeblandingen. Dette etterlater inntrykket av vakker og naturlig hud med en glød som vi bare ønsker.

Se all foundation hos Beautycos her…