Hudpleie

Kremen mot rødhet alle snakker om

Unik innovasjon – en formel med flere egenskaper i en Når du bruker Rosalique får du en krem ​​som virker nå og her, men som samtidig har en langtidsforbedrende effekt. Anti-rødhetskremen består av grønne mikrosfærer som inneholder hudfargede pigmenter og umiddelbart skjuler og dekker rødhet og ujevn hudtone. I tillegg er bioaktive ingredienser med antiinflammatoriske […]

Unik innovasjon – en formel med flere egenskaper i en

Når du bruker Rosalique får du en krem ​​som virker nå og her, men som samtidig har en langtidsforbedrende effekt. Anti-rødhetskremen består av grønne mikrosfærer som inneholder hudfargede pigmenter og umiddelbart skjuler og dekker rødhet og ujevn hudtone. I tillegg er bioaktive ingredienser med antiinflammatoriske og rødhetsreduserende egenskaper lagt til for å lindre rød og sensitiv hud. Rosalique inneholder også SPF 50 med UVA og UVB, som beskytter huden mot skadelige solstråler.

Rosalique Anti-Redness Kit

Hvem kan bruke Rosalique?

Rosalique kan i utgangspunktet brukes på alle hudtyper – både menn og kvinner. Den anbefales spesielt for de som har sart og sensitiv hud og ønsker å dekke rødhet og ujevn pigmentering av huden. Kremen passer for personer med hudproblemer som rosacea, keratosis pilaris og couperose.

Hvordan brukes Rosalique?

Påfør om morgenen som en del av din daglige hudpleierutine. Rosalique er en dagkrem og må derfor påføres før sminke. Har du en tendens til tørr hud, kan du bruke et fuktighetsgivende serum under kremen.

Start med å smøre en liten mengde på ansikt og hals og masser kremen inn i huden til du oppnår en jevn hudtone. Hvis du trenger mer dekning, kan du legge på et ekstra lag.

Vi anbefaler å starte med en liten mengde om gangen, da påføring av for tykt lag kan føre til at huden får en grønnaktig fargetone.

Se alle Rosalique-produkter her

Rosalique Anti-Redness Kit