Hudpleie

Kollagen pulver Styrker hudens elastisitet

Gi næring til huden innenfra og oppnå fastere, mer ungdommelig og jevnere hud med kollagenpulver. Kollagen er et viktig protein for kroppen…

Gi næring til huden innenfra og oppnå fastere, mer ungdommelig og jevnere hud med kollagenpulver. Kollagen er et viktig protein for kroppen…

I dette innlegget gir vi deg en oversikt over hva kollagenpulver er og hvordan du kan gjenopprette hudens elastisitet eller forhindre aldringstegn.

Vi vil også påpeke forskjellen mellom de ulike Vild Nord-variantene slik at du kan finne den riktige varianten for deg og dine behov.

Hva er kollagenpulver?

Har du noen gang lurt på at kollagen staves både “kollagen” og “kollagen”? Stavemåten avhenger rett og slett av om du skriver collager på tysk eller engelsk.

Hva betyr kollagen for huden din?

Kollagen er et av de viktigste proteinene vi kjenner i dag for å opprettholde vakker og ungdommelig hud. Proteinet kollagen hjelper både brusk og bein og holder huden din elastisk og fast. Elastin og kollagen reduserer aldringstegn som fine linjer og rynker i huden din. Kollagenpulver er derfor et kosttilskudd i pulverform som tas daglig for å opprettholde proteinene som huden vår trenger.


Kollagen er et av de viktigste proteinene vi kjenner i dag for å opprettholde vakker og ungdommelig hud

Vild Nord-produkter har alle sine unike egenskaper. Det samme gjelder alle Vild Nord kosttilskudd: de henter kollagenet sitt fra villfanget torsk fra Nord-Atlanteren, og fisker på den mest bærekraftige måten.

I tillegg inneholder alle produktene et høyt innhold av vitamin C. Dette vitaminet lindrer blant annet tretthet og utmattelse, men er samtidig av stor betydning for å opprettholde normalt fungerende hud, brusk, bein, tenner, blodårer og tannkjøtt.

Hvilke Vild Nord kollagenprodukter finnes?

Hos BEAUTYCOS finner du 8 forskjellige typer Bild Nord kollagenpulver.
Sjekk ut de 8 forskjellige variantene og deres innhold og funksjoner nedenfor:

Vild Nord Collagen Clean Protein

Vild Nord Collagen Clean Protein er den bestselgende varianten hos BEAUTYCOS. Pulveret er smakløst og kan derfor brukes etter ønske, det være seg i iskaffe, i et glass juice eller i en proteinshake.

Som allerede nevnt består Vild Nord Collagen Clean Protein av 100 % hydrolysert marint kollagen. Dette proteinet har lavt fettinnhold og høyt proteininnhold. Kollagentilskudd er derfor perfekt for å opprettholde bein og muskelmasse samtidig som det styrker huden.


Kosttilskudd for trening

Hvis du sliter med vekten eller ofte trener for å bli mer muskuløs og sprekere, så er Collagen Clean Protein sannsynligvis akkurat produktet for deg.

Det høye proteininnholdet hjelper kroppen din å restituere seg enda raskere, slik at du kan komme raskere tilbake til treningen. Bruk dette tilskuddet før og etter trening mens du styrker hudens elastisitet og kroppsfunksjoner.

Se for eksempel denne flotte oppskriften på en proteinshake som du kan drikke før eller etter trening.

Deilige oppskrifter med kollagenpulver

Vild Nord har samlet en rekke gode måter å innta dette kollagenpulveret på. Det er fantasien som ikke setter grenser for de deilige oppskriftene du kan tilberede med Vild Nord kollagenpulver.

Lag drinker, smoothies, iskaffe og frokost etc med kollagenpulver

Die Rezepte finden Sie hier

Vi håper at denne oversikten over Vild Nord sine kollagenprodukter vil hjelpe deg med å finne den varianten og kosttilskuddet som passer for deg. I tillegg ønsker vi deg lykke til med å oppnå den ungdommelige og fantastiske huden du ønsker … og fortjener.