Hårpleie Hudpleie

Januar detox

For mange er januar en måned hvor man ønsker å bryte gamle dårlige vaner og starte på nytt. Det er også en måned hvor du prøver å leve sunnere og dermed få en ny start. I denne artikkelen samler vi gode tips til hvordan du kan starte det nye året friskt og avgifte kroppen utvendig […]

For mange er januar en måned hvor man ønsker å bryte gamle dårlige vaner og starte på nytt. Det er også en måned hvor du prøver å leve sunnere og dermed få en ny start. I denne artikkelen samler vi gode tips til hvordan du kan starte det nye året friskt og avgifte kroppen utvendig og innvendig.

Avgift deg selv og føl deg som ny!

Kanskje kroppen din trenger å bli renset. En god idé er å gjøre en detox for kropp og sinn i ny og ne for å få en ny start og en ny følelse. Ordet detox eller rens kan virke forvirrende for mange, men ikke bekymre deg, du kan detoxe etter ditt temperament. Grunnen til at rensing har blitt så populært er fordi det kan gi kropp og sinn ekstra energi i vintermånedene når du har en tendens til å være sliten og savner livet og de varme solstrålene. Se for deg hvor vanskelig det er for deg å navigere i de kalde og mørke månedene med hele året før under beltet. Det er ikke rart du er sliten, mangler energi og energi. Du trenger en ny start!

Rensekurs skreddersydd til dine behov og i ditt tempo

Når du snakker om rensing eller avgiftning, kan det virke skummelt for mange mennesker, som tanken på at du nå må leve på en juicerens eller noe lignende i flere uker. Selv om det kanskje fungerer for mange, er det langt fra sikkert at det er den rette veien for deg.
Se på hva du mangler eller hva du trenger? Er det kroppen din som føles tung og sliten, er det håret eller huden som virker trist og tørr, eller kanskje det er noe helt annet.

Få nytt liv til kroppen din

Teministeriet Supertea Cinnamon Ginger Detox …er en fantastisk detox-te som du kan bruke til å rense kroppen for avfallsstoffer. Teen er delt, noe som gjør den enklere å bruke. I tillegg til en teavrusning er det også mulig å supplere med ulike vitaminer, for eksempel vitamin D. I de mørke månedene får ikke kroppen like mye sollys som om sommeren, noe som gjør at kroppen mangler D-vitaminer, som fører blant annet til tretthet.

Husk å drikke mye vann, kroppen trenger mye vann. Vannet hjelper til med å rense kroppen for avfallsstoffer. Trening er også en viktig del av en sunnere livsstil som vil gi deg fornyet energi og energi.

Livløst og tørt hår

Kanskje du føler at håret ditt er trist, tørt og matt i denne kalde vintersesongen. Heldigvis er det flere metoder du kan bruke for å oppnå sunnere, sterkere og mer glansfullt hår. Bruk en god pleiende og pleiende hårmaske. La denne gjerne ligge i håret i 20-30 minutter mens du ser på favorittserien din eller velger fra BEAUTYCOS.de.

En hårolje er også et must for å tilføre næring og glans når håret virker tørrere og mattere. Bruk håroljen når du kommer ut av badekaret som et pleieprodukt og igjen som et stylingprodukt når håret er tørt for å sikre glans og minimere krus og krus.

Avgift håret ditt

Stylingprodukter kan etterlate rester i håret, selv om du føler at du har vasket det godt og grundig med sjampo. Men nå og da trenger håret en dyprensende sjampo som virkelig kan rense håret dypt. I tillegg til produktrester fjerner denne sjampoen kalk og annet smuss. Pass imidlertid på å bare bruke det når det er nødvendig, da det er en dyprens og kan tørke hvis den brukes ofte. Dette er imidlertid hårvennlig og fargebevarende, så du trenger ikke bekymre deg for at fargen falmer etter bruk når du skal farge håret. Den inneholder heller verken silikoner eller sulfater.

Erfrischen Sie Ihre Haut und erhalten Sie den gesunden Glanz zurück

Huden din er spesielt utsatt her om vinteren. Derfor er det spesielt viktig å avgifte den slik at eventuell hudpleiebehandling aktiveres og trenger dypere inn i huden. CAUDALIE Vinoclean Instant Foaming Cleanser er spesielt egnet som rensebehandling da den avgifter huden for urenheter og giftstoffer.