Hudpleie

Hyaluronsyre: En helt som kan eliminere tørr hud

Hvem vil vel ikke fremstå uten rynker, tørrhet og med skinnende hud i stedet? Det kan være vanskelig å finne et passende rynke- og tørrmiddel som er både sunt og naturlig for huden. Hvis du fortsatt leter, har vi løsningen… den heter hyaluronsyre. Men hva er egentlig hyaluronsyre?  Det høres litt halvgiftig ut med “syre” […]

Hvem vil vel ikke fremstå uten rynker, tørrhet og med skinnende hud i stedet? Det kan være vanskelig å finne et passende rynke- og tørrmiddel som er både sunt og naturlig for huden. Hvis du fortsatt leter, har vi løsningen… den heter hyaluronsyre.

Men hva er egentlig hyaluronsyre? 

Det høres litt halvgiftig ut med “syre” i navnet. Men i virkeligheten er det langt fra sannheten, i virkeligheten er det et ekstremt naturlig stoff. Imidlertid vet ikke alle hva som gjør hyaluronsyre så effektiv, så her er forklaringen:

Hyaluronsyre er kroppens eget fuktighetsbindemiddel. Det kan binde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som gjør det til proteinet som holder huden fuktig, elastisk og fast. Produksjonen avtar med alderen, så mange opplever at huden blir slapp, matt, tørr, rynkete og matt over tid. Derfor kan det være nødvendig å tilsette en ny dose hyaluronsyre i stedet, og dette er heldigvis enkelt og greit.

Gjør hyaluronsyre til en naturlig del av hudpleierutinen din 

Du kan enkelt tilføre de nærende proteinene til huden din uten at det blir farlig eller forstyrrer din egen proteinproduksjon. Det finnes ulike typer hyaluronsyreserum og hyaluronsyrekremer som bør være en naturlig del av hudpleierutinen din. Du finner også et stort utvalg av alternativer, som alle tilfører hyaluronsyre innenfra og dermed utfyller kroppen din på en naturlig måte. Ansiktsmasker, sminke og kosttilskudd er alle tilgjengelige med hyaluronsyre for å hjelpe deg med å gjøre huden fast og vakker.

Kosmetologen anbefaler

Vi anbefaler på det sterkeste at du investerer i skjønnhetsprodukter som har hyaluronsyre blandet inn i formelen for å gi deg en jevnende og fuktighetsgivende opplevelse. Det finnes mange forskjellige typer, som alle gir denne fuktighetsgivende effekten på huden, og her er noen av våre favoritter:

Ansiktsmasken som fukter dypt 

En av våre absolutt sterkeste ansiktsmasker med hyaluronsyre er denne Hyaluronic Corrective Mask fra The Organic Pharmacy. Molekylene trenger dypt inn i huden og fukter den helt ned til de indre lagene. Perfekt for alle som ønsker å skjemme bort ansiktet sitt spesielt.

Flott anti-rynke serum 

HSR Lifting Anti-Wrinkle Serum fra Babor er perfekt for alle som ønsker å bli kvitt rynker og forebygge nye. Formelen er spesialdesignet og inneholder hyaluronsyre, glykosider, som bremser dannelsen av rynker.HSR Lifting Anti-Wrinkle Serum fra Babor er perfekt for alle som ønsker å bli kvitt rynker og forebygge nye. Formelen er spesialdesignet og inneholder hyaluronsyre og glykosider, som bremser dannelsen av rynker.

Oljefri fuktighetskrem 

SkinCeuticals’ Hydrating B5 er en gel-lignende fuktighetskrem med hyaluronsyre som kan brukes sammen med dagkremen eller som et frittstående produkt. Kremen er oljefri og fremmer fuktighet, reparasjon og restaurering av huden.

Men det er selvfølgelig bare et lite utvalg. De fleste antialdringsproduktene inneholder hyaluronsyre på en eller annen måte, og her hos BEAUTYCOS har vi flere alternativer for deg som ønsker å skjemme bort huden din. Se alle våre produkter her…